Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Του γυρίζουν την πλάτη

Αναπάντητα ερωτήματα και πολλές ασάφειες που δίχασαν ακόμη περισσότερο τον κόσμο και τους μετόχους της ΑΕΚ προκάλεσε η συνέντευξη σε... δόσεις του Μπομπ Κοζώνη που δημοσιεύει από χθες η ιστοσελίδα Sport24. Ο Ελληνοαμερικανικής καταγωγής επιχειρηματίας δεν έφερε τελικά στο φως την οικονομική του κατάσταση.

Ο Κοζώνης ευαγγελίζεται ότι η οικονομική του ρευστότητα είναι 95.000.000 δολάρια, όμως παρουσίασε ένα χρεόγραφο της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz που δείχνει πόσα χρήματα θα έπαιρναν οι κληρονόμοι του σε περίπτωση που πέθαινε (22.388.983 δολάρια) ή πόσα θα έπαιρνε ο ίδιος αν επιθυμούσε να σταματήσει την ασφάλεια και να εξαγοράσει το συμβόλαιο (22.356.733 δολάρια). Πουθενά δεν γίνεται αναφορά όμως για την προσωπική του περιουσία. Πάνω σε αυτό το χαρτί δεν υπάρχει καμία ημερομηνία που να αναφέρει ότι είναι τωρινό και ως εκ τούτου πληρώνει κανονικά το συμβόλαιο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε: «Σας δίνω γραπτώς το πλάνο για το τι χρειάζεται να κάνω. Με αυτό το πλάνο θα προσπαθήσω να βρω τα χρήματα -και θα εγγυηθώ γι’ αυτά τα χρήματα- για να βρεθεί η ΑΕΚ μία μέρα ξανά σε υψηλό επίπεδο, εκεί που πρέπει και στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο δικός μου σκοπός». Αναφερόμενος στο προπονητήριο τόνισε: «Με τον κ. Νοτιά θα συνεργαστούμε παρέα. Του το έχω πει αυτό».

Η... τμηματική του συνέντευξη αντιμετωπίστηκε ωστόσο παγερά αδιάφορα από τους μετόχους που του γυρίζουν ουσιαστικά την πλάτη. «Είμαι εκτός Αθηνών και δεν έχω δει απολύτως τίποτα. Δεν έχω ενημερωθεί ακόμη για τίποτα» είπε ο πρώην αντιπρόεδρος Νίκος Κούλης αποφεύγοντας εμφατικά να σχολιάσει το παραμικρό, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η τοποθέτηση του Παντελή Αθηνή. «Δεν γνωρίζω τι έχει πει ο κ. Κοζώνης. Είδα το δημοσίευμα, αλλά ουσιαστικά δεν λέει τίποτα. Οταν μάθω λεπτομέρειες αργότερα, τότε θα μπορώ να μιλήσω». Θέση πήρε επίσης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος που είπε: «Να έρθει στην Αθήνα, να δώσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, να μιλήσει μπροστά μας, να τον βλέπουμε». Ο εκπρόσωπος του Μπομπ Κοζώνη, Νίκος Μαυρομάτης, τον υπερασπίστηκε λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο κ. Κοζώνης έδειξε ένα προφίλ επιχειρηματία ικανού να διοικήσει και φυσικά γιατί έχει και τα απαραίτητα λεφτά να το πράξει καθώς παρέθεσε στοιχεία για την οικονομική ευρωστία που έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: