Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Γυναίκα-λάστιχο η Κατερίνα Στικούδη

Βαρύ το πρόγραμμα για την Κατερίνα Στικούδη αυτό το Σάββατο. Η παρουσιάστρια, που κατάφερε να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της με τα πολλά της ταλέντα σε τραγούδι, υποκριτική και TV, αύριο έχει νέες μουσικές συναντήσεις στο «Mega Star» στις 12.50.

Μετά τη Χρύσπα η Κατερίνα συναντά τον Διονύση Μακρή στο κέντρο της Αθήνας και τον ακολουθεί μέχρι το στούντιο όπου ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια. Ο Διονύσης, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο «Fix Live» της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει να κατέβει στην πρωτεύουσα, αφού ολοκληρώσει τα νέα του σουξέ. Πρόκειται για τη νέα του δισκογραφική δουλειά που υπογράφει η Εύη Δρούτσα.

Μετά κατευθύνεται λίγο πιο νότια για να κάνει θαλάσσιο σκι μαζί με την Αγγελική Δάρρα, η οποία μας δείχνει τις ικανότητές της στο νερό και μιλά για τα επαγγελματικά της. Η Χαρά Μακρυστάθη πηγαίνει στα γυρίσματα της σειράς «M+M», ενώ αργότερα συναντά τον Ominus και τον Dj S κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του τραγουδιού «Κάντε πανικό». Ακόμη, η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει για το νέο ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά ως... Barbie και «ραπάρει» μαζί με τον Ominus.

Δεν υπάρχουν σχόλια: