Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Κάτι τρέχει (πάλι) στην ΑΕΚ...

Συμβαίνουν περίεργα πράγματα στην ΑΕΚ για μια ακόμη φορά αυτόν τον καιρό… Πριν από λίγες ημέρες ο Θανόπουλος έλεγε στον Μπάγεβιτς «μην αγχώνεσαι, εσύ είσαι ο προπονητής μας, ό,τι θέλεις θα γίνεται» και ξαφνικά το τελευταίο 48ωρο ο προπονητής μαθαίνει από τις… εφημερίδες για τις μεταγραφικές προσπάθειες των διοικούντων, την ώρα που εκείνος έχει μείνει στην ενημέρωση: «Δεν κάνουμε μεταγραφές»!

Και φυσικά «βράζει» για μια ακόμη φορά ο Σερβοέλληνας. Και δικαιολογημένα, όταν συμβαίνουν τόσα θέματα που τον απασχολούν ερήμην του. Και το μυαλό πολλών πηγαίνει και πάλι στα σενάρια που θέλουν τους διοικούντες να ετοιμάζουν την έξοδό του…

Μάλιστα όλες αυτές οι σκέψεις ενισχύονται από το γεγονός ότι ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες και φέρεται να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με άνθρωπο της ΑΕΚ (ίσως έχει αξία να αναφέρουμε ότι ο «πάτερ» απέρριψε όλες τις προτάσεις που του έγιναν αυτόν τον καιρό για να εργαστεί…).

Κάτι τρέχει λοιπόν ξανά με τον Ντούσκο στην Ενωση; Πολύ πιθανό. Μια το θέμα του Λυμπερόπουλου, μια του Παπαδόπουλου, τον έχουν κάνει να κάθεται και πάλι σε αναμμένα κάρβουνα. Και μιλάμε για δύο περιπτώσεις παικτών που με τα τωρινά δεδομένα στην Ενωση (=δεν υπάρχει μπάτζετ) είναι αδύνατον να προχωρήσουν. Ο μεν «Λύμπε» έχει συμβόλαιο στη Γερμανία, ο δε «Παπ» έχει υπογράψει προσύμφωνο στη Θέλτα.

Κάποιοι στο περιβάλλον του Μπάγεβιτς σκέφτονται ότι τα δύο θέματα δεν έχουν καμία ουσιαστική βάση, απλά προέκυψαν μόνο και μόνο για να αναστατώσουν εκ νέου τον προπονητή και να τον οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις (λόγω εκνευρισμού), εν όψει της προγραμματισμένης αντικατάστασής του (μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πάντα και το θέμα της αποζημίωσης που «καίει» τους μετόχους…)
-
\ Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Σκόκο και υπολογίζεται για το μεθαυριανό ντέρμπι. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: