Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ανοίγει τη Δευτέρα ο σταθμός Νομισματοκοπείο

Φωτογραφία
ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στον συγκοινωνιακό χάρτη της Βορειοανατολικής Αττικής φέρνει από την ερχόμενη εβδομάδα η λειτουργία του μεγαλύτερου σταθμού μετεπιβίβασης στον σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο.
Από την ερχόμενη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, αρκετές αφετηρίες λεωφορειακών γραμμών μεταφέρονται στον συγκεκριμένο σταθμό του Μετρό, δημιουργούνται νέες γραμμές, ενώ άλλες γραμμές καταργούνται ή συγχωνεύονται. Η μεταφορά των αφετηριών αναμένεται να διευκολύνει καθημερινά τις μετακινήσεις περίπου 30.000 επιβατών που εξυπηρετούνται από τον σταθμό του Νομισματοκοπείου.
Ο νέος σταθμός μετεπιβίβασης θα είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο σταθμό που λειτουργεί ήδη στο Περιστέρι.  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Νέοι ποδηλατόδρομοι
Στο μεταξύ, το πράσινο φως για την επέκταση των ποδηλατοδρόμων και τη δημιουργία οδών ήπιας κυκλοφορίας στους Δήμους Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Κηφισιάς άναψε χτες το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, εγκρίνοντας τα πρώτα κονδύλια για τις απαραίτητες μελέτες και τα αρχικά έργα. Δίκτυο ποδηλατοδρόμων θα δημιουργηθεί επίσης στη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λαμία, την Κέρκυρα, τη Ναύπακτο, την Αμαλιάδα, τη Ρόδο και την Καλαμάτα, ενώ θα κατασκευαστεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Δήμο Κισσάμου Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: