Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

"Παιδική χαρά" η επιτυχία του Mega

Η «Παιδική χαρά» είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν. Το σίριαλ παρουσιάζει μια καθαρά οικογενειακή υπόθεση με κωμικά στοιχεία, που παρακολουθείται τρελά από μικρούς και μεγάλους. Οι σύγχρονοι γονείς της διπλανής πόρτας, Ρένια Λουιζίδου και Κώστας Κόκλας, η ξέφρενη καθημερινότητα, αλλά και οι τρελές απαιτήσεις των τριών αγοριών συνθέτουν μια σίγουρη συνταγή επιτυχίας!

Περνάμε πολύ ωραία, μια οικογενειακή ατμόσφαιρα! Στα γυρίσματα είμαστε τα πέντε συγκεκριμένα άτομα μαζί με το συνεργείο. Ενα κλειστό team (!), αποκαλύπτει η Ρένια Λουιζίδου μιλώντας στην «Espresso». Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς του Μega-λου καναλιού είναι τα παιδιά! Στις νεαρές ηλικίες τα ποσοστά τηλεθέασης αγγίζουν και το 60%, ενώ κατά μέσο όρο τα νούμερα είναι στο 30%. Ποσοστά που δίνουν στο σίριαλ -σύμφωνα με πληροφορίες- το εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν! «Η συγκεκριμένη σειρά πάει καλά, παρασκηνιακά το έχω ακούσει και εγώ ότι θα πάει για δεύτερη χρονιά, ωστόσο δεν έχω συζητήσει με κανέναν επίσημα» μας λέει η τηλεοπτική μαμά της «Παιδικής χαράς».

Αρχηγός της πενταμελούς οικογένειας είναι ο Κώστας Κόκλας. «Με τον Κώστα είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Εκπληξη για εμάς ήταν που μετά από τόσα χρόνια μάς πρότειναν να παίξουμε μαζί. Είμαι χαρούμενη που φέτος βρέθηκα στη δουλειά με έναν πολύ καλό φίλο» μας εκμυστηρεύεται η Ρένια Λουιζίδου. Τα γυρίσματα της σειράς είναι ιδιαίτερα απαιτητικά καθώς οι τρεις πρωταγωνιστές της είναι παιδιά ηλικίας εννιά, έντεκα και δεκαπέντε ετών και μάλιστα αγόρια! «Δεν είναι και τόσο εύκολο, εγώ με αυτά τα παιδιά περνάω επτά ώρες την ημέρα στα γυρίσματα. Είναι μέρες που τα βλέπω περισσότερο απ’ ό,τι το δικό μου!» ολοκληρώνει η Ρένια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: