Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η νύχτα θέλει πολλά parties

Η σημερινή νύχτα έχει τόσες πολλές αξιόλογες προτάσεις που δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούμε στο super party στο Sideradiko, το οποίο φέρνει τον Geo Da Silva! Ο Ρουμάνος DJ και παραγωγός της τεράστιας επιτυχίας «Ι ll do you like a truck (Oh lucky lucky)» θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και επειδή πρόκειται να γίνει πανζουρλισμός από κόσμο, φροντίστε να είστε εκεί έγκαιρα, ώστε να προλάβετε καλή θέση για το show του Da Silva!

Πάρτι εγκαινίων έχει απόψε το Opus της Γλυφάδας και μιλάμε για το μαγαζί της ομάδας του Ακάνθους και πλέον στέκι του Αντώνη Ρέμου. Το bar-restaurant άνοιξε πριν από ένα μήνα και έγινε τόσο γρήγορα γνωστό και αγαπητό που μέρα-νύχτα είναι γεμάτο και απόψε θα ‘χει πολύ κόσμο και επωνύμους.

Στη Γλυφάδα άνοιξε πριν από λίγο καιρό με τους καλύτερους οιωνούς και το Faces και μπήκε δυναμικά στο τριπ των parties, λανσάροντας από σήμερα και για κάθε Πέμπτη ένα ακόμα happening: Urban Deluxe από τον εμπνευστή του, ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου, ο οποίος θα επιλέγει ψαγμένα ξένα ακούσματα, σε ένα άκρως trendy περιβάλλον, με industrial decor και arty πινελιές, με την υπογραφή του Philippe Stark και στα τρία επίπεδα. Από τα νότια πάμε στα βόρεια και κάνουμε στάση στο Guzel που δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Το club του Χαλανδρίου από σήμερα και κάθε Πέμπτη παρουσιάζει τα Κόκκινα Χαλιά live και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε πως το γκρουπ, το οποίο ξεχώρισε στο «X-Factor», θα χαρίζει φοβερές βραδιές με ποπ και ροκ hits.

Tέλος, επιβάλλεται μια βόλτα και από το La Rouge στου Ψυρρή, όπου κάθε Πέμπτη πραγματοποιεί τρομερά fashion parties με live φωτογραφίσεις, πανέμορφα μοντέλα και γενικότερα ένα glamorous σκηνικό που συνδυάζεται τέλεια με την κατάλληλη χορευτική μουσική. Την προηγούμενη εβδομάδα καλεσμένες ήταν η Βενετία Κυρίου και η Σοφία Βασιλείου, ενώ σήμερα θα δούμε super dance show και guest τον Αναστάση Κυριακόπουλο (τηλ. για κρατήσεις: 69482.30.306)  Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: