Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μαριχουάνα stop στις κλινικές του Λος Αντζελες

Μαριχουάνα στοπ αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του Λος Αντζελες σε πάνω από 1.000 κλινικές που διαθέτουν την ναρκωτική ουσία για ιατρικούς σκοπούς.

Εδώ κι ένα χρόνο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση Ομπάμα σταμάτησε τις εφόδους ελέγχου των ομοσπονδιακών αρχών, τα περισσότερα κλινικά κέντρα έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών. Με τη νέα ρύθμιση θα πρέπει να υπάρχουν το πολύ 70 κλινικές σε όλη την πόλη, οι οποίες θα απέχουν τουλάχιστον 300 μέτρα από σχολεία, εκκλησίες, πάρκα και βιβλιοθήκες. Παράλληλα το ωράριό τους θα πρέπει να είναι από τις δέκα το πρωί ώς τις οκτώ το βράδυ. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, τα κέντρα που θα παρέχουν το ναρκωτικό πρέπει επίσης να βρίσκονται μακριά από κατοικίες. Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης «Αμερικανοί για την Ασφαλή Πρόσβαση» λέει όμως ότι με τόσους περιορισμούς θα είναι ακατόρθωτο να βρεθούν τα κατάλληλα ακίνητα για την πώληση της ουσίας.

Υποστηρικτές των κλινικών απειλούν τώρα με διάφορους τρόπους την εφαρμογή του μέτρου. Αλλοι ζητούν να γίνει δημοψήφισμα, ενώ άλλοι δεν αποκλείουν να προσβάλουν την απόφαση του δικαστηρίου. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελαν να διαπραγματευτούν επί του ζητήματος. Για να καταλήξουν όμως σε δημοψήφισμα πρέπει μέσα σε ένα μήνα να συγκεντρώσουν 28.000 υπογραφές υπέρ του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: