Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Δήμαρχος απείλησε να πυροβολήσει δημοσιογράφο
Με... πυροβολισμούς απείλησε ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφου ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Βολιβίας!

Τι το ήθελε ο έρμος να ρωτήσει για τους νέους κανόνες στην αγορά αγροτικών προϊόντων; Έξαλλος ο δήμαρχος Πέρσι Φερνάντεζ τον απείλησε ευθέως...

«Θα τον πυροβολήσω, θα πάρω το όπλο μου και θα τον πυροβολήσω», είπε ο γνωστός για τον ευερέθιστο χαρακτήρα τοπικός άρχοντας.

Στο παρελθόν, ο Φερνάντεζ είχε αποκαλέσει τους δημοσιογράφους τσαρλατάνους που γράφουν ό,τι θέλουν. «Αν πεθάνουν, θα ήταν καλύτερο να γίνει από φυσικά αίτια, γιατί έτσι μετά δεν θα μας κατηγορήσουν ότι είμαστε υπεύθυνοι», είπε πει χαρακτηριστικά.

Κι αν δεν σας έφτασε αυτό, τότε να σας πούμε ότι όταν μια δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα κρούσματα δάγκειου πυρετού, ο δήμαρχος την έδειξε με το δάχτυλο, είπε «αυτή η γυναίκα είναι μία επικίνδυνη ασθενής» και έδωσε εντολή να την βγάλουν άρον άρον από το γραφείο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: