Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Β.Παπαγεωργόπουλος:«Παράνομες και μεθοδευμένες κυβερνητικές προσπάθειες για τον οικονομικό στραγγαλισμό του Δήμου»

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής, συνάντησής του με τους δημοσιογράφους κατήγγειλε τις παράνομες και μεθοδευμένες προσπάθειες που επιχειρεί η κυβέρνηση με στόχο τον οικονομικό στραγγαλισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατηγορώντας, παράλληλα, ευθέως τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου «διότι με την δική του ανοχή αν όχι εντολή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το σύνολο της Κυβέρνησης μια φοβερή επίθεση εναντίον του δεύτερου Δήμου της χώρας, εναντίον του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε μεταξύ των άλλων - με έντονο ύφος - ότι «είναι γελοία η δικαιολογία αυτής της επίθεσης» με το επιχείρημα ότι «η Κυβέρνηση θέλει να «διασφαλίσει» δήθεν τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης!... Γιατί το Υπουργείο Οικονομικών πιθανολόγησε την τέλεση φορολογικών παραβάσεων σαν αποτέλεσμα του κρούσματος της μη καταβολής του συνόλου των παρακρατούμενων πόρων από υπάλληλο του Δ.Θ., γεγονός που ο ίδιος ο Δ.Θ. απεκάλυψε και έστειλε ο ίδιος την υπόθεση στον Εισαγγελέα πριν δυόμισι ολόκληρα χρόνια!...» VIDEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: