Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Οι εκλογές είναι πολιτικές αλλά δεν είναι δημοψήφισμα


Κουβέλης, Καμίνης, Ψαριανός
Κουβέλης  - Μπουτάρης

Τη θέση ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, θα στείλουν πολιτικά μηνύματα, αλλά δεν πρέπει να μετατραπούν σε ένα είδος δημοψηφίσματος, διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με το δίλημμα που έθεσε προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση και πρόσθεσε ότι ο κ. Παπανδρέου ακολούθησε τον ολισθηρό δρόμο του κ. Σαμαρά και συνέπραξε στο κλίμα αστάθειας και αβεβαιότητας, θέλοντας να μετατρέψουν τις εκλογές σε μία τεράστια κομματική δημοσκόπηση και μάλιστα μέσα σε κλίμα οξείας παλαιοκομματικού τύπου πόλωσης. Ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι η εκλογολογία είναι η χειρότερη εκδοχή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας.

Για τον χαρακτήρα των εκλογών ο κ. Κουβέλης είπε ότι σαφώς έχουν πολιτικό χαρακτήρα, διότι πολιτικός είναι ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης και υπό το πρίσμα αυτό είναι λογικό ότι θα στείλουν και πολιτικά μηνύματα, αλλά πρόσθεσε, δεν μπορεί, τα μηνύματα αυτά , να μετατραπούν σε ένα είδος δημοψηφίσματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: