Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Παπανδρέου στο CNN: εκτός ατζέντας η αναδιάρθρωση χρέους


Εκτός ατζέντας της ελληνικής κυβέρνησης παραμένει το ζήτημα της αναδιάρθρωσης  του χρέους της  χώρας μας κατά τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. 

Σε σχετική  ερώτηση του δημοσιογράφου Ρίτσαρντ Κουέστ συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι είναι «ξεκάθαρος»  σε αυτό. «Πιστεύουμε ότι όσο τα σημάδια δείχνουν ότι είμαστε εντός πορείαςκαι ότι  τα αμέσως επόμενα χρόνια και το 2012 θα έχουμε πολύ χαμηλό πρωτεύον χρέος, εάν  έχουμε και ανάπτυξη το 2012, τότε αυτό κάνει το βάρος του χρέους υποφερτό» τόνισε ο πρωθυπουργός. 

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε επίσης  σχετικά με τη μείωση του ελλείμματος: « Έχουμε υποσχεθεί να μειώσουμε το έλλειμμά μας κατά 5,5%, είναι μια τεράστια μείωση, δεν ξέρουμε πόσες χώρες το κάνουν αυτό. Και πραγματικά θα το υπερβούμε,  παρά το γεγονός ότι το σημείο εκκίνησης θα είναι λίγο διαφορετικό».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: