Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ποδαρικό με κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας

Με απεργιακές κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας ξεκινά η νέα χρονιά, καθώς γιατροί και φαρμακοποιοί έχουν εξαγγείλει ήδη απεργίες για την πρώτη εβδομάδα.

Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου, οι φαρμακοποιοί σταματούν να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους όλων των Ταμείων και στις 2 και 3 του μήνα, κλείνουν τα φαρμακεία τους στο πλαίσιο πανελλαδικής 48ωρης απεργίας, αντιδρώντας στη μείωση του ποσοστού κέρδους τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σύλληψη 45 αλλοδαπών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στη σύλληψη 45 αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίσθηκε ένα σταθμευμένο «βανάκι» στο πίσω μέρος του οποίου βρίσκονταν κλειδωμένοι 45 αλλοδαποί εκ των οποίων οι 42 ήταν Αφγανοί,οι 2 από το Ιράκ και ο ένας εξ αυτών από την Αίγυπτο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τον έκλεψαν ..."έφαγε" και πρόστιμο από το Δικαστήριο !

"Και κ… και δαρμένος" αισθάνεται ένας 70χρονος από χωριό του Ηρακλείου ο οποίος καλείται από τη Δικαιοσύνη να πληρώσει πρόστιμο 120 ευρώ επειδή δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ως βασικός μάρτυρας για να στηρίξει την κατηγορία σε βάρος ενός 25χρονου ο οποίος τον έκλεψε. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος είναι ο... άνδρας της ζωής της Άννας

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση μίλησε για τον... άντρα της ζωής της που είναι πάντα δίπλα της και τη στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.


Μην περιμένετε να διαβάσετε κάποιο διάσημο γιατί πολύ απλά, όπως η ίδια δήλωσε ο άνδρας της ζωής της είναι... η μαμά της.

«Ο άντρας της ζωής μου είναι η μάνα μου! Μεγάλη επιρροή και σπουδαία στήριξη. Πάντως, και οι άντρες είναι απαραίτητοι, δε λέω», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο περιοδικό «Celebrity», ενώ μεταξύ άλλων παραδέχεται το μαρτύριο της:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγρίνιο: Σκηνές ωμής βίας τα ξημερώματα μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών...

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα στον πεζόδρομο Καραπαπά στο Αγρίνιο. Πιθανολογείται πως πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Σκηνές ωμής βίας διαδραματίστηκαν λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα μετά από συμπλοκή ομάδων νεαρών, περίπου 10 με 15 ατόμων η καθεμία, στον πεζόδρομο Καραπαπά. Άναυδοι δεκάδες θαμώνες παρακολουθούσαν από τα μπαρ της περιοχής τους νεαρούς να συμπλέκονται χρησιμοποιώντας καδρόνια, καρέκλες, πέτρες και μπουκάλια μπύρας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τίτλοι τέλους για τη Μαρία Σαράφογλου

Τη σκυτάλη στη Μάριον Μιχελιδάκη δίνουν οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ, αφού δεν ανανέωσαν τη σύμβαση της Μαρίας Σαράφογλου για την εκπομπή «Συμβαίνει τώρα»!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιες γυναίκες μας εντυπωσίασαν το 2011;

Αυτή είναι η λίστα με τις πέντε πιο καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς που τελειώνει.
Η χρονιά που σε λίγες ώρες τελειώνει ήταν γεμάτη από events κόκκινα χαλιά και εμφανίσεις αξιομνημόνευτες. 
Πως μπορούμε να ξεχάσουμε το Alexander McQueen νυφικό της Kate Middleton, το Atelier Versace της Angelina Jolie στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, το υπέροχο Givenchy υψηλής ραπτικής της Cate Blanchett στα Oscar ή το Oscar de la Renta της Εmma Watson στην πρεμιέρα του Harry Potter στο Λονδίνο; Είναι, όμως, μια εμφάνιση αρκετή για να μπει μια γυναίκα στη λίστα με τις πέντε πιο καλοντυμένες της χρονιάς;

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άργος Ορεστικό: Το μοναδικό, παγκοσμίως, πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι!

Υπάρχουν πολλές περιοχές της Β.Ελλάδας με παραδοσιακά έθιμα μεταμφιεσμένων τις μέρες των Φώτων... (ραγκουτσάρια, μπουμπουσάρια, μωμόγεροι, κλπ), πουθενά αλλού όμως το καλοσώρισμα του νέου χρόνου δεν γίνεται με ..πάρτυ μασκέ.

Παλιό έθιμο που χάνεται στα βάθη των χρόνων και αναδεικνύει την μακεδονική πόλη ως την μόνη παγκοσμίως (όπως διατείνονται οι κάτοικοί της) όπου το αποκριάτικο καρναβάλι και η πρωτοχρονιά αποτελούν ...έννοιες ταυτόσημες. Παρέα με μασκαράδες θα κάνει και φέτος ο Αϊ Βασίλης στο Άργος Ορεστικό του νομού Καστοριάς, σε ένα ξεχωριστό τριήμερο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι. Το Αργείτικο καρναβάλι, το οποίο συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και υπόσχεται γλέντι και ξεφάντωμα, ξεκινά... στις 31 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου του 2012.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρόσεξε τι ανεβάζεις στο Facebook

Το να αναρτούμε σε Twitter και Facebook, αποτελεί ένα μέρος της καθημερινότητας των περισσοτέρων από μας, ωστόσο, περισσότερο... από το ήμισυ των χρηστών γνωρίζει ότι ενδεχομένως να παραβιάζει νόμους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τις ποινές φυλάκισης.

Μια μελέτη που διενεργήθηκε από μία online συμβουλευτική εταιρεία, την knowthenet.org.uk, διαπίστωσε ένα ανησυχητικό μεγάλο αριθμό νέων οι οποίοι δεν είχαν καμία ιδέα για το πως το σερφάρισμα θα μπορούσε να αποτελέσει καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων ή της ιδιωτικής ζωής, δυσφημιστικών παρατηρήσεων ή ακόμα και υποκίνηση ταραχών.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ: 19 εμπρησμοί - Έκαψαν και το σπίτι του Μόρισον

Πανικός επικράτησε χτες στο Χόλιγουντ καθώς ένας ή περισσότεροι εμπρηστές κατάφεραν να πυρπολήσουν 19 αυτοκίνητα και ακίνητα, ανάμεσά τους και σπίτια διάσημων σταρ, μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες.

Οι εμπρηστές έβαλαν φωτιά, μεταξύ άλλων, σε ένα σπίτι όπου έμενε ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Doors, Τζιμ Μόρισον, ενώ δεκάδες κάτοικοι του Χόλιγουντ αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Mitsubishi Eco Rally: Οι ατμοσφαιρικοί είναι εδώ

Η αλήθεια είναι ότι ουκ ολίγες φορές έχουμε ευλογήσει τους turbo κινητήρες, οι οποίοι έχουν κυριαρχήσει στην αγορά, όντας ιδιαίτερα δυνατοί αλλά, πλέον, και οικονομικοί. Είναι μια τεχνολογία που υιοθετηθεί από τις περισσότερες σχολές της αυτοκίνησης, όπως είναι η γερμανική, η σουηδική κ.λπ.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ

Παντρεύεται στα 63 του ο Τάιλερ

Aerosmith - Steven_Tyler
Image via Wikipedia
Ο  STEVEN TYLER των Aerosmith φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά, στα 63 του χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ
Enhanced by Zemanta

Παρατείνεται η χρηματοδότηση του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

Λύση στο πρόβλημα, που αντιμετώπιζε το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" και το οποίο έληγε στις 31/12/2011, δίνεται με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που εγκρίθηκε... από το υπουργικό Συμβούλιο. Όπως αναφέρει η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά, με την πράξη αυτή ρυθμίζεται ρητά, εκτός από το θέμα της χρηματοδότησης και η παράταση έως τις 30.6.2012, τόσο του προγράμματος όσο και των συμβάσεων ορισμένου χρόνου του προσωπικού που απασχολείται, σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα νομικά τους πρόσωπα, για την υλοποίηση της συγχρηματοδοτούμενης κατά το 2011 πράξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Έτσι, εξασφαλίζεται η συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών από τους ίδιους εργαζόμενους ανεξάρτητα από την πηγή της χρηματοδότησης (συγχρηματοδοτούμενης ή μη).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ: Να σταματήσει το «κυνήγι των μαγισσών» ζητούν οι εκπαιδευτικοί στο Ρέθυμνο

Να σταματήσουν οι αβάσιμες πληροφορίες ότι υπάρχουν και νέες υποθέσεις παιδεραστίας στο Ρέθυμνο καθώς με αυτό τον τρόπο η τοπική κοινωνία κινδυνεύει να οδηγηθεί σε ένα «κυνήγι μαγισσών», ζητούν με ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί της πόλης οι οποίοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στα παδιά και τις οικογένειές τους, που έπεσαν θύματα ασελγών πράξεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Από τα Φώτα μπαίνει σε λειτουργία ο προεκλογικός μηχανισμός της ΝΔ

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν πάρει θέσεις μάχης και μπαίνουν σε προεκλογική περίοδο αμέσως μετά των Φώτων.Συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται να δηλώνει πως «Ο κύβος των εκλογών ερρίφθη. Μια ή δύο εβδομάδες νωρίτερα ή αργότερα δεν αποτελεί μείζον ζήτημα. Το ζητούμενο για τη ΝΔ είναι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία για τη νέα δανειακή σύμβαση και μετά να μιλήσει ο λαός. Και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτός είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή», κάτι που δείχνει ότι πρώτον υπάρχει συμφωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά και ότι η ΝΔ σταματάει τον πόλεμο για την ημερομηνία των εκλογών.
Φυσικά δεν σταματούν στην ΝΔ να ζητούν εκλογές όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά πλέον αποφάσισαν από ότι φαίνεται να το κάνουν με πιο μαζεμένο τρόπο, προφανώς γιατί κατάλαβαν ότι το πολιτικό κόστος σε μία τέτοια περίοδο μιας τέτοιας επιμονής είναι μεγάλο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χώρισαν μετά από 77 χρόνια γάμου επειδή η σύζυγος τον απάτησε

Τα εφτά χρόνια... φαγούρα έγιναν 77 για ένα ζευγάρι από την Ιταλία που αποφάσισε μόλις χθες ότι δεν αντέχει άλλο τον έγγαμο βίο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Λουκέτο" στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Με άσχημους οιωνούς ξεκινά η νέα χρονιά για τις υπηρεσίες υγείας στην ανατολική Κρήτη. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από την ερχόμενη Δευτέρα, το νοσηλευτικό ίδρυμα δεν αποκλείεται να "κατεβάσει ρολά" λόγω έλλειψης προσωπικού ...

Ενδεικτικά αναφέρθηκε ότι το προσωπικό που υπάρχει στα μαγειρεία εργάζεται εθελοντικά , αλλά αυτό θα σταματήσει με το τέλος του 2011.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Προβόπουλος: Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει αληθινή κόλαση

George Provopoulos, Governor of the Bank of Greece
Image via Wikipedia
Ένα εφιαλτικό σκηνικό περιγράφει για την κατάσταση της χώρας αλλά και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών, τυχόν επιστεροφή της Ελλάδας στην δραχμή, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος ο οποίος κάνει λόγο για αληθινή κόλαση.

Ο Γιώργος Προβόπουλος σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» υποστηρίζει ότι οι Έλληνες δεν θα ήθελαν να ζήσουν ένα τέτοιο «
εφιαλτικό σενάριο που θα εγκυμονούσε επιπλέον τεράστιους κινδύνους για την εξωτερική ασφάλεια και τη θέση της χώρας».

Αναφερόμενος μάλιστα στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος τονίζει ότι θα «
κάνει βουτιά καθώς το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί σημαντικά έως και 70%»


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Νάντια Φοντάνα: «Είμαι σε απόγνωση. Σκέφτομαι να αυτοκτονήσω»

Το απόλυτο θηλυκό στο πλευρό του Φώτη Μεταξόπουλου, η Νάντια Φοντάνα, σήμερα προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην δουλεύοντας σκληρά μόνη και για πολλές ώρες στο δικό της πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στο Παγκράτι.

Θύμα αετονύχηδων, έφθασε στο σημείο να χρωστάει ένα υπέρογκο ποσόν, ενώ δηλώνει πως περνά τραγικές στιγμές και σκέφτεται να αυτοκτονήσει.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σοκάρουν οι συνομιλίες των δολοφόνων του 2χρονου μωρού

Πολλές είναι οι σελίδες με τα απομαγνητοφωνημένα σημαντικά σημεία από τις συνομιλίες των κατηγορουμένων. Ωστόσο, οι δικηγόροι έχουν ζητήσει και τους ψηφιακούς δίσκους, προκειμένου να προχωρήσουν σε πλήρη απομαγνητοφώνηση.
Πληροφορίες του bestnews αναφέρουν ότι στις ηχογραφημένες συγκλονιστικές συνομιλίες φέρεται ο Βαρελάς να δίνει εντολή και για το παιδί, αφού ο Μεσάι το είχε φέρει μαζί του. Σε μία πρώτη συνομιλία, φέρεται ο Β. Βαρελάς, να μιλάει με τον έναν από τα αδέλφια Δ.Β.:…….
«- Δ.Β.: Θα είναι και το παιδί του κοντά.
- Β.Β.: Τι λες; Πλάκα μου κάνεις;
- Δ.Β. Τι θα κάνω;

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΙΜΠΛΕ: «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ»

Deutsch: Wolfgang Schäuble, Bundesfinanzminist...
Image via Wikipedia
«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται να δει φως στην άκρη του τούνελ», δηλώνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt.

Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη στην Ελλάδα, προκειμένου να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να…αναπτυχθεί περαιτέρω ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και μάλιστα να γίνει εξαγωγή και στο εξωτερικό.

Αναφέρει ότι η Γερμανία θα παράσχει τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα για τη δημιουργία μιας λειτουργικής οικονομικής διοίκησης.

Για τις ιδιωτικοποιήσεις τονίζει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την εφαρμογή των εξαγγελθέντων στην πράξη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εισαγγελική κωλοτούμπα - «Δεν υπήρξαν παρεμβάσεις»

Στροφή 180 μοιρών έκαναν οι δύο Οικονομικοί Εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, που παραιτήθηκαν την Πέμπτη αφήνοντας υπόνοιες για παρεμβάσεις στο έργο τους και δημιουργώντας σεισμό στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα.

Οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης πήγαν χτες στο γραφείο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή, που διερευνά την υπόθεση, και κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο όχι μόνο δεν διευρινίζουν τις υπόνοιες περί παρεμβάσεων που άφησαν στην επιστολή παραίτησής τους αλλά ουσιαστικά ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους. «Δώσαμε ένα υπόμνημα, κοινό υπόμνημα με τον κ. Μουζακίτη στον κ. Μακρή, τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, έχουμε εκθέσει ο,τι πρέπει να εκθέσουμε στο υπόμνημα και απερχόμεθα και ευχόμεθα καλή χρονιά», είπε ο κ. Πεπόνης φεύγοντας από το γραφείο του αντεισαγγελέα και συνέχισε λέγοντας: «Στη θέση μας μάς όρισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και εξακολουθούμε ασκούντες τα καθήκοντά μας». Παρόμοια ήταν και η στάση του κ. Μουζακίτη. «Συνεχίζουμε στις επάλξεις μας και ο καθείς εφ ώ ετάχθη», είπε χαρακτηριστικά.

Στο υπόμνημα που υπέβαλλαν προς τον αντιεισαγγελέα κ, Φώτη Μακρή, οι δύο Οικονομικοί Εισαγγελείς δεν λένε τίποτα για έξωθεν πιέσεις. Αντίθετα, διαβεβαιώνουν ότι ο μόνος λόγος της ενέργειάς τους ήταν η «τεχνηέντως επιχειρηθείσαν νομοθετική κατάργησή» τους, όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΝΑ ΕΔΩ

Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα στο Κερατσίνι

Πυροτεχνουργοί του λιμενικού Σώματος έχουν σπεύσει στον Άγιο Γεώργιο Κερατσινίου, στο σημείο που τα ξημερώματα σημειώθηκε μια ισχυρή έκρηξη σε ψαροταβέρνα προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα αλλά και στις τζαμαρίες γειτονικών διαμερισμάτων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Games: Ξόδεψε μια περιουσία για… εικονικό αντικείμενο

Τα περιστατικά με «καμένους» που ξοδεύουν τρελά λεφτά για εικονικά αντικείμενα σε παιχνίδια, συνεχίζονται.

O περήφανος Κινέζος που μπορείτε να δείτε παραπάνω, ξόδεψε 16.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα… σπαθί στο MMORPG (τι άλλο θα ήταν;) πολεμικών τεχνών Age of Wulin που διαδραματίζεται στην Αρχαία Κίνα.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Αργολίδα: Άφαντοι οι ληστές με τα 330.000 ευρώ

«Οργώνουν» την Αργολίδα οι αστυνομικοί, αλλά δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη των τεσσάρων κακοποιών που λήστεψαν ...την Alpha Βank στο Κρανίδι την περασμένη Τετάρτη και έφυγαν με πλούσια λεία ύψους 330.000 ευρώ! Ωστόσο, έχουν την εικόνα των τριών από αυτούς από τις κάμερες ασφαλείας και πιστεύουν ότι σύντομα θα τους βάλουν στο χέρι.

Οι τέσσερεις δράστες που εισέβαλαν στην τράπεζα κρατώντας «Καλάσνικοφ» και ακινητοποίησαν τις τρεις γυναίκες υπαλλήλους, δεν είχαν πάρει ιδιαίτερα μέτρα για να μην αναγνωριστούν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάνω από 100 δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν το 2011

International Federation of Journalists
Image via Wikipedia
Οι πιο επικίνδυνες περιοχές ήταν το Πακιστάν, το Ιράκ και το Μεξικό, σε κάθε μία από τις οποίες 11 δημοσιογράφοι έχασαν τη ζωή τους το 2011.

Περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι και άλλα μέλη δημοσιογραφικών αποστολών έχασαν τη ζωή τους το 2011, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με πέρυσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ), η οποία ζήτησε από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν να δράσει ώστε να τους προστατεύσει.

Συνολικά 106 δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν το 2011 σε σχέση με 94 το 2010. Επιπλέον 20 δημοσιογράφοι και μέλη δημοσιογραφικών αποστολών έχασαν τη ζωή τους από ατυχήματα και φυσικές καταστροφές, σύμφωνα με την IFJ. 


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

VIDEO - Γ. ΛΙΑΓΚΑΣ: Χαρακτήρισε "άθλιες" τις βασιλόπιτες που του πήγαν οι τηλεθεάτριες!


Άφωνους τους πάντες άφησε ο Γιώργος Λιάγκας!
Όταν ο Νίκος Μουτσινάς είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι είχε πέσει "με τα μούτρα" στη βασιλόπιτα σήμερα το πρωί, ο παρουσιαστής έδωσε μια απάντηση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και έβγαλε την Φαίη Σκορδά από τα ρούχα της!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΙΚΑ: Δικαίωμα αυτασφάλισης σε απολυμένους 55-64 ετών

Δυνατότητα σε απολυμένους ηλικίας 55 έως και 64 ετών να κατοχυρώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα, κάνοντας αυτασφάλιση... δίνει πρόσφατος νόμος. Προϋπόθεση του νόμου για την «αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας», με τον οποίο επεκτάθηκε προηγούμενη ρύθμιση για την προαιρετική ασφάλιση των μακροχρόνια ανέργων, είναι να έχουν μείνει άνεργοι για τουλάχιστον τρεις συνεχούς μήνες.

Με τον προηγούμενο νόμο (άρθρο 10 του ν. 2874/2000), τη δυνατότητα αυτή είχαν όσοι παρέμεναν άνεργοι για 12 τουλάχιστον μήνες και στους οποίους υπολείπονταν 5 έτη για να αποκτήσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης.

Καταρρέει ο δικομματισμός: Το 34% αγγίζουν μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

ND logo
Image via Wikipedia
Στη δεκαετία του 70' επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά τα ποσοστά του, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σταθερό προβάδισμα 8,8 μονάδων, ωστόσο την πρωτιά έχει η αδιευκρίνιστη ψήφος που αγγίζει το 29,5%.
Συγκεκριμένα, ως προς την πρόθεση ψήφου, η  Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 21,4%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη Συγγρού

Row of slot machines inside Las Vegas airport.
Image via Wikipedia
Παράνομο «καζίνο» είχε στηθεί σε Internet Cafe επί της λεωφόρου Συγγρού στο οποίο έπειτα από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν 7 άτομα και κατασχέθηκαν μηχανήματα με φρουτάκια και ένα πιστόλι.
 
Συγκεκριμένα η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κατάστημα της Συγγρού στο οποίο οι υπεύθυνοι εκτός από τα μηχανήματα με τα φρουτάκια είχαν εγκαταστήσει και ειδικά τραπέζια για άλλης μορφής τυχερά παιχνίδια.
 

ΡΟΔΟΣ: Λιποθύμησε οδηγώντας λεωφορείο γεμάτο επιβάτες

Τον πανικό σκόρπισε στην Ρόδο, λεωφορείο γεμάτο επιβάτες, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και άρχισε να πέφτει πάνω σε όλα τα παρκαρισμένα οχήματα που έβρισκε στο διάβα του.

Όταν τελικά το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, αποδείχθηκε πως ήταν ακυβέρνητο, καθότι ο 57χρονος οδηγός είχε λιποθυμήσει από άγνωστη μέχρις στιγμή αιτία.
 
Ευτυχώς για τους επιβάτες και τους περαστικούς, το λεωφορείο δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Enhanced by Zemanta

Ποιος είναι ο Βασίλης Ξενιάδης, που λένε ότι θέλει την ΑΕΚ

Μετά τον Αίαντα Σαλαμίνας, τον Ηρακλή και τον Αγροτικό Αστέρα, ο Βασίλης Ξενιάδης φέρεται να ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Ξενιάδης δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο, καθώς κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα διοικητικά του Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ το καλοκαίρι του 2009 προσπάθησε να αγοράσει τον Ηρακλή από τον Αντώνη Ρέμο, χωρίς όμως επιτυχία. Το επόμενο καλοκαίρι ενεπλάκη στα διοικητικά του Αγροτικού Αστέρα, με τον αδερφό του Χαράλαμπο να αναλαμβάνει τελικώς τα διοικητικά ηνία της ομάδας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ενιαίο το μπλοκ δελφίνων, την Τετάρτη, απέναντι στον Παπανδρέου

Η 4η Ιανουαρίου του 2012 αναμένεται να αποτελέσει μια ημερομηνία κλειδί στο σίριαλ που εκτυλίσσεται εδώ και περίπου δύο μήνες στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έχει υποσχεθεί ότι την επόμενη Τετάρτη, στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα κάνει συγκεκριμένη πρόταση για τις εξελίξεις στο κόμμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει μαύρη σταφίδα από τα ράφια

Τη διακίνηση μαύρης σταφίδας, στην οποία ανιχνεύθηκε «ωχρατοξίνη Α» σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το ανώτατο επιτρεπτό όριο, διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο προγράμματος επίσημου ελέγχου ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων που διενεργεί και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Enhanced by Zemanta

Ανακάλεσαν οι Εισαγγελείς τις παραιτήσεις - Αγνωστο αν έδωσαν τελικά τα ονόματα

Μια μεγάλη ανατροπή έκρυβε η σημερινή επίσκεψη στον Αρειο Πάγο των κυρίων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, προκειμένου να καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα με τα ονόματα και τις περιπτώσεις που επιχειρήθηκε να γίνουν παρεμβάσεις στο έργο τους ως Οικονομικοί εισαγγελείς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέντε τρόποι για να γλυτώσετε από τα τεκμήρια φωτιά

Τουλάχιστον πέντε τρόπους δίνει το φορολογικό σύστημα για να αποφύγει κάποιος τα νέα αυξημένα τεκμήρια, σε περιπτώσεις βέβαια που η διαφορά μεταξύ δηλωμένων εισοδημάτων και τεκμαρτών εισοδημάτων είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.
Τα δάνεια από συγγενείς, τα τραπεζικά δάνεια, η πώληση περιουσιακών στοιχείων, καθώς και γονική παροχή ή δωρεά χρηματικών ποσών ή ανάλωση κεφαλαίων παλαιοτέρων ετών, μπορεί να αποτελέσουν σωτηρία για πολλούς από τους φορολογούμενους προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή της διαφοράς με βάση τη φορολογική τους δήλωση.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ: 30χρονος παραπέμπεται για αποπλάνηση ανηλίκων στην Κρήτη!

Απανωτά είναι τα χτυπήματα για τους κατοίκους του νησιού και κυρίως εκείνους που μεγαλώνουν παιδιά!

Πρώτα η υπόθεση του προπονητή Σειραγάκη, μετά του καθηγητή γυμναστικής και τώρα του 30χρονου που ήταν σύμφωνα με το CretaLive, υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο άνδρας, που σήμερα είναι έγκλειστος στις φυλακές Τριπόλεως, παραπέμπεται να δικαστεί με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων αλλά και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας (βίντεο και φωτογραφίες).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΟΦΗ: Λύση από το Πρωτοδικείο

Δεν απέφυγε τη λύση του Πρωτοδικείου ο ΟΦΗ, καθώς, όπως αναμενόταν, δεν βρέθηκε κανείς στη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης που να ήθελε να επενδύσει στην ομάδα. Πλέον, τη λύση θα τη δώσει την ερχόμενη Δευτέρα το αρμόδιο δικαστήριο, που θα ορίσει τη νέα διοίκηση η οποία με τη σειρά της θα αναλάβει το δύσκολο έργο να «τρέξει» όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ.

Συμβουλές για λαμπερά μαλλιά

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για λαμπερά και πλούσια μαλλιά:

- Το τριχωτό της κεφαλής μας χρειάζεται να έχει καλή κυκλοφορία του αίματος για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών. Ετοιμάστε μια λοσιόν για τα μαλλιά με λίγο νερό και μαϊντανό. Εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Τυλίξτε το κεφάλι σας με μια ζεστή πετσέτα και κρατήστε το για μια ώρα.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ένα φυσικό σαμπουάν. Αυτή η λοσιόν για τα μαλλιά θα τονώσει την κυκλοφορία και επίσης θα προσθέσει λάμψη στα μαλλιά σας

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Ντιανιέλ Μπατίστα υποψήφιος στη Β' Αθηνων με τη Ντόρα

Ένα πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητό στους φιλάθλους και ιδιαίτερα σε αυτούς του Ολυμπιακού αλλα και της ΑΕΚ θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Β' Αθηνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντανιελ Μπατίστα ο οποίος έγραψε ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας διαδοχικά στον Εθνικό, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό ενώ ήταν και ο μοναδικός έγχρωμος ο οποίος αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το 2012 κάνει ποδαρικό στην πλατεία Κοτζιά με 200 μουσικούς

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί τους Αθηναίους να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου χρόνου στην πλατεία Κοτζιά, μέσα σ’ ένα μουσικό καταιγισμό-έκπληξη.

Η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στις 22.45 στην πλατεία Ομονοίας. Με ήχους που αρμόζουν στην περίσταση η συναυλία θα μετατραπεί σε πομπή με την εμφάνιση 6 εντυπωσιακών ξυλοπόδαρων και στις 23.15 όλη η παρέα θα κατηφορίσει παίζοντας προς στην πλατεία Κοτζιά.

Εκεί θα ενώσουν τις μελωδίες τους με την Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μεικτή Χορωδία, την Big Band και την Ελληνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Διακόσιοι μουσικοί επί σκηνής θα δώσουν φαντασμαγορική ώθηση στη βραδιά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ