Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Τη δική τους τρόικα στην Ελλάδα θέλουν οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές

Hannes Swoboda, MdEP
Image via Wikipedia
Τη δική τους τρόικα θέλουν να στείλουν οι Σοσιαλιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με σκοπό να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις για το ελληνικό πρόβλημα ώστε να αναστραφεί η σοβαρή ύφεση που προκαλείται από τη σημερινή λιτότητα. Αυτό δήλωσε, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας Χάνες Σβόμποντα.

«Η κατάσταση στην Ελλάδα παραμένει εύθραυστη. Ενώ θεωρούμε θετικό το ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο έχει αποδεχτεί το πακέτο μέτρων, εμείς, ως Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, εξακολουθούμε να μη συμφωνούμε με τα μέτρα που αυτό περιέχει» τόνισε ο κ. Σβόμποντα.

«Αντί να προσφέρουμε μόνον σκληρά μέτρα λιτότητας στους ανθρώπους, πρέπει να επιδιώξουμε μια εναλλακτική έξοδο από την κρίση βασισμένη σε μέτρα που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και την απασχόληση. Θέλουμε να συνεργαστούμε με τον ελληνικό λαό και με τους ειδικούς στην Ελλάδα. Έχουμε, συνεπώς, αποφασίσει να στείλουμε μια εναλλακτική "τρόικα" στην Ελλάδα. Αυτή θα συμπεριλαμβάνει τρία υψηλού επιπέδου και έμπειρα μέλη της Ομάδας μας που θα βρουν πραγματικές εναλλακτικές λύσεις για τους ανθρώπους εκεί»
πρόσθεσε.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: