Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κόντρα Βενιζέλου - Τσίπρα στη Βουλή

 Την έντονη αντίδραση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσε  ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης, σχετικά «με τη λήψη νέων πρόσθετων μέτρων λιτότητας και την ταυτόχρονη αύξηση των αμοιβών και των προμηθειών των τραπεζικών ιδρυμάτων τον κατηγόρησε ως «φυσικό αυτουργό της τραγωδίας που ζει χώρα».

«Δεν παίζουμε με την φωτιά όταν διαχειριζόμαστε την μοίρα ενός λαού» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της Βουλής. Με την παραδοχή ότι «ναι, ζούμε ένα δράμα», αλλά και το σαφές μήνυμα ότι «αυτό που μπορεί να ζήσουμε και προσπαθούμε να αποφύγουμε δεν περιγράφεται», ο κ. Βενιζέλος «ξέσπασε» εναντίον του «λαϊκισμού» και της «δημαγωγίας», όπως είπε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: