Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

«Πράσινο» για τη βοήθεια τη Δευτέρα αναμένει η Κομισιόν

English: European Commissioner Viviane Reding
Image via Wikipedia
Την πεποίθηση πως στο Eurogroup της Δευτέρας θα ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση του νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, εξέφρασε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βίβιαν Ρέντινγκ, σε συνέντευξή της στη δημόσια αυστριακή ραδιοφωνία.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις εικασίες για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προειδοποίησε πως είναι επικίνδυνο να αναφέρει κάποιος ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τον γείτονά του. Όπως παρατήρησε, στη βάση των συνθηκών, το ευρώ είναι μη ανατρέψιμο και δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα αλλά ούτε και η βούληση να αποπεμφθεί κάποια χώρα- μέλος της Ευρωζώνης.

«Οποιος είναι στο ευρώ, παραμένει στο ευρώ», είπ χαρακτηριστικά η κ. Ρέντινγκ, προσθέτοντας πάντως πως αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς μπορεί χωρίς όρους να κάνει ό,τι θέλει.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: