Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Όσκαρ Λαφονταίν: "Η Μέρκελ ετοιμάζεται να καταστρέψει την Ευρώπη"

Ο Όσκαρ Λαφονταίν είναι 68 ετών. Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής της Αριστεράς δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την πολιτική. Επειδή σύντομα θα ξαναγίνουν εκλογές στα κρατίδια...
του Σάαρλαντ και του Σλέσβιχ-Χολστάιν, ο Λαφονταίν φαίνεται να ανακτά σιγά’σιγά τους παλιούς του ρυθμούς. Για άλλη μια φορά στρέφεται κατά των πάντων.

Οι αγαπημένοι στόχοι της επίθεσής του είναι η διάσωση της ευρωζώνης, οι τράπεζες και η καγκελάριος. Σε ημερίδα της Αριστεράς στο Κίελο ο Λαφονταίν ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τη διαχείριση της κρίσης από τους Ευρωπαίους εντελώς ανεπαρκή. «Η Μέρκελ ετοιμάζεται να καταστρέψει την Ευρώπη, και μάλιστα τη δημοκρατίας στην Ευρώπη, αλλά και την κοινωνική συνοχή», τόνισε. Με τα μέσα διάσωσης της ευρωζώνης η καγκελάριος έπαιξε και έχασε αρκετά δισεκατομμύρια γερμανικού χρήματος.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: