Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος: «Η μείωση στις συντάξεις δεν μπορούσε να αποφευχθεί»

«Η μείωση στις συντάξεις δεν μπορούσε να αποφευχθεί», τόνισε ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο, χαρακτηρίζοντας «έντονη» τη συζήτηση που έκανε με την τρόικα για το επίμαχο ζήτημα. Υποστήριξε, όμως, ότι οι επιπτώσεις «είναι ηπιότερες απ' ό,τι έχουν εμφανιστεί». Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι «δεν τίθεται θέμα επιτρόπου» για την Ελλάδα. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των τηλεφωνικών επαφών που είχε ο Πρωθυπουργός με ευρωπαίους ηγέτες, ενόψει της καθοριστικής για την Ελλάδα συνεδρίασης του Eurogroup την Δευτέρα.

Επί τάπητος τέθηκαν οι προαπαιτούμενες ενέργειες για την έγκριση του δεύτερου πακέτου στήριξης και του PSI, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται ο εφαρμοστικός νόμος του νέου Μνημονίου με τα επώδυνα μέτρα που προβλέπουν περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: