Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: υπόγεια πάρκινγκ και τέσσερις νέες λεωφορειολωρίδες

Μετά από πολλές δεκαετίες γίνεται αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης να μπορεί να κατασκευάζει υπόγειους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων κάτω από κοινόχρηστους χώρους προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μείζον πρόβλημα της δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και σε άλλες επιβαρυμένες από την κυκλοφορία των αυτοκινήτων περιοχές.
Τη διαβεβαίωση ότι έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία προκειμένου η παραπάνω ρύθμιση να ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή έδωσε στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στον Αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων Ανδρέα Κουράκη, ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης κατά τη συνάντηση τους την  Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΣΘ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: