Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Παρουσίαση της νέας δομής της ΕΡΤ από τον Λάμπη Ταγματάρχη

Τον οικονομικό απολογισμό και τη νέα οργανωτική δομή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης σε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.
Στα απολογιστικά στοιχεία της τελευταίας πενταετίας που παρουσιάστηκαν (2008 - 2012) τα έσοδα μειώθηκαν κατά 64 εκατ. ευρώ, ενώ το πρωτογενές πλεόνασμα αυξήθηκε κατά 61,2 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 60,1 εκατ. ευρώ και οι υποχρεώσεις της εταιρείας προς τρίτους μειώθηκαν κατά 105 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση του πρωτογενούς πλεονάσματος επετεύχθη με τη μείωση δαπανών μισθοδοσίας λόγω αποχώρησης προσωπικού και μείωση μισθών, με μείωση λειτουργικών δαπανών και κόστους αγοράς προγράμματος και με παράλληλη μείωση εσόδων. Ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ Στέλιος Στεφάνου τόνισε πως η πτώση των εσόδων, οφείλεται στην κρίση της διαφημιστικής αγοράς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: