Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ξανασμίγουν η Σεχραζάτ και ο Ονούρ;


Το καινούριο επεισόδιο της δραματικής σειράς που αγάπησαν όλοι χάρη στην εξαιρετική πλοκή, την ξεχωριστή σκηνοθεσία και τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές, ξεχειλίζει όπως συνήθως από έξαψη... Οι "Χίλιες και Μία Νύχτες" που προβάλει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έχει κλέψει φέτος την παράσταση από πολλά ελληνικά σήριαλ. ΄ΟΣΟΙ δεν το έχετε παρακολουθήσει χάνετε αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα. Η περίληψη που δημοσιεύουμε είναι αναλυτική:

Η Σεχραζάτ ανακαλύπτει οτι η προσφορά εργασίας ήταν παγίδα. Όταν η επίθεση κατά των εργαζομένων της Μπινιάπι διαρρέει στα ΜΜΕ, ο όμιλος πανικοβάλλεται. Κατά την επίσκεψη του μετά την επίθεση ο Κερέμ μπαίνει σε έναν κόσμο του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε. Ο Αλί Κεμάλ που χώρισε με τη Τζανσέλ αρχίζει να σκέφτεται την επιστροφή. Ο Ονούρ δε μπορεί να κρατήσει τα προσωπικά του αισθήματα ούτε μακριά απτη δουλειά ούτε απτη Σεχραζάτ. Αφού την απορρίπτει ο Ονούρ, η Περιντέ αποφασίζει να μαλακώσει με τη Σεχραζάτ. Η Ναντιντέ δεν εμπιστεύται τον Γκανί κι έτσι ζητά από την Ανούσκα να φύγει. Ο Μπουρχάν λαμβάνει τα μέτρα του για τον Αλί Κεμάλ και κάνει μια σημαντική πρόταση στη Σεχραζάτ. Ο Κερέμ που συνειδητοποιεί οτι δε μπορεί να βγάλει τη Σεχραζάτ από το μυαλό του έχει δυσκολίες στη σχέση του με τη Μπενού...

Θα ξαναγυρίσει η Σεχραζάτ στη παλιά της δουλειά; Θα συγχωρήσει τον Κερέμ η Μπενού; Πώς θα απειλήσει τη Φουσούν ο Μπουρχάν; Ποιό είναι το εκπληκτικό γεγονός ποιυ περιμένει τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ;

Σκηνοθεσία Κουντρέτ Σαμπαντζή. Πρωταγωνιστούν Χαλίτ Εργκέντζ, Μπεργκουζάρ Κορέλ, Ταρντού Φλορντούν και Τζέιντα Ντουβεντζή. Σενάριο Γιλντίζ Τούντζ, Μεχμέτ Μπιλάλ Ντεντέ, Μουράτ Λουφτού και Ετχέμ Γιεκτά. Μουσική του Κιράτζ.