Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο Κορκονέας

Υπό άκρα μυστικότητα και με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο αστυνομικός που κατηγορείται για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μία ημέρα πριν την επανέναρξη της δίκης.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο 37χρονος ειδικός φρουρός εξετάστηκε από γιατρό του νοσοκομείου Άμφισσας, μετά από παραλήρημα ημερών και επιθέσεις στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου όπου κρατείτο.

«Σατανάδες», «φονιάδες» και άλλα πολλά φέρεται ότι φώναζε στους δεσμοφύλακες ο Κορονέας και, σύμφωνα με πληροφορίες, τους πέταξε μία καρέκλα!

Θορυβημένοι από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκριναν σκόπιμο να εξεταστεί από γιατρό του ΕΣΥ, ενώ άγνωστο παραμένει πως και γιατί μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό.

Στο μεταξύ, κανείς δεν γνωρίζει αν θα μεταφερθεί αύριο στην Άμφισσα, όπου θα ξεκινήσει εκ νέου η δίκη του για την δολοφονία του 16χρονου μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: