Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Carnaval Fiesta στον Μύλο!

Με παράδοση και φαντασία, φέτος ο Μύλος Θεσσαλονίκης, υπόσχεται μια απολαυστική fiesta σε ατμόσφαιρα Latin, Cuba, αλλά και ιδιαίτερα Χάλκινη!
Με τους παραδοσιακούς συλλόγους από τους Δήμους και τις Νομαρχίες Κοζάνης ( Έθιμο Φανοί), Σερρών ( Εθιμο Μπαμπουϊροι), και Επαρχείο Λαγκαδά ( Σοχός, Ρεντίνα, Χαλκηδόνα, Σταυρός, Κρυωνέρι, Σκεπαστό, Εγνατίας) ( έθιμα: Κουδουνοφόροι, Αράπηδες, Γαιτανάκι, Τσιγαρίδα και Κλοπή νύφης )  να δίνουν ένα δυνατό παρών, με επίτιμους καλεσμένους το Πατρινό Καρναβάλι ( Άρματα & έθιμο Μπουρμπούλια) ! Με εντυπωσιακές φορεσιές , χορούς από τα βάθη των χρόνων και τραγούδια παραδοσιακά αποκριάτικα, θα φτιάξουν ένα εντυπωσιακό διονυσιακό σκηνικό με άφθονο κρασί. Πλήθος τραγουδιών «ντυμένων» με νταούλια και χάλκινα, θα δώσουν σε ντόπιους και μη, την ευκαιρία αναβίωσης εθίμων που κατάφεραν να επιβιώσουν στον χρόνο, όπου θα λάβουν χώρα στον Μύλο.
Ο χορός θα αλλάξει ρυθμό με τη σχολή Thessalsoniki και ετοιμάζεται να ανατρέψει την τάξη του κόσμου, παρασύροντας τον στο πιο ξέφρενο Latin party της πόλης για την ημέρα Τσικνοπέμπτη με συνεχιστή της διασκέδασης την σχολή Cuba Baila για την επόμενη ημέρα. Με το σύνθημα «όλοι μια παρέα», οι fun της ισπανόφωνης κουλτούρας πρόκειται να βρουν τον μέντορα τους .
Σε live Latin ρυθμούς θα συνεχίσει να διασκεδάζει ο κόσμος με το δημοφιλή συγκρότημα Banda Latiniko! Οι επισκέπτες φορώντας ευφάνταστες μάσκες ,θα συνεχίσει το ξεφάντωμα μέσα στην πιο ανατρεπτική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που τα συγκροτήματα, Ιmigrι, Fanela Rige, Anima, Noema, Cosmicray και No Name θα δημιουργήσουν για εμάς.
Οι εντυπωσιακοί χορευτές capoera, οι βραζιλιάνες αλλά και ο Latin DJ Elvis, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ξέφρενης διασκέδασης, επισφραγίζοντας για άλλη μια χρονιά την επιτυχία του θεσμοθετημένου Καρναβαλιού στον Μύλο!
ΜΥΛΟΣ Ανδρέου Γεωργίου 56- 546 27 Θεσσαλονίκη Τ.2310 551 836  & 2310 541 806 pr@mylos.gr www.mylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: