Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy
Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010
Οι σούπερ τροφές δεν κάνουν πάντα καλό
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Γκρέιπφρουτ, τσίλι, σόγια, ψάρια πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά... Εχουν πολυδιαφημιστεί σαν «σούπερ τροφές» που κάνουν θαύματα για την υγεία, αλλά νέες επιστημονικές μελέτες στις ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ακόμη και αυτές θα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο διότι κρύβουν κινδύνους. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ, σε ένα ξεχωριστό blog για την ΥΓΕΙΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου