Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εξαφανίστηκε ο καναδός πράκτορας που συνελήφθη στην Κύπρο

Η κυπριακή Δικαιοσύνη κινδυνεύει να διασυρθεί παγκοσμίως. Ο Καναδός πράκτορας που συνελήφθη χθες και αφέθηκε ελεύθερος με «περιοριστικούς όρους» είναι άφαντος και δεν παρουσιάστηκε στον αστυνομικό σταθμό ως όφειλε μεταξύ των ωρών 18.00 και 20.00.
Από χθες η απόφαση του δικαστηρίου μας είχε ξενίσει αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης εξαιτίας της έλλειψης μαρτυρίας δεν μπορούσε ο ύποπτος να μείνει υπό κράτηση. Μιλάμε όμως για ένα άτομο που εμπλέκετε σε υπόθεση που απασχολεί αυτή τη στιγμή το παγκόσμιο και για χάρη του έχουν φτάσει στην Κύπρο πράκτορες του FBI και της CIA. 
Μετά από αυτή την εξέλιξη η Αστυνομία ζήτησε την έκδοση διατάγματος κράτησης και πλέον ο Καναδός πράκτορας αναζητείτε. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει μέσω των κατεχομένων. Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός. 

«Μέχρι τις οκτώ», είπε, «δεν παρουσιάστηκε, του δόθηκε εύλογος χρόνος για να διαπιστωθεί κατά πόσο θα συμμορφωνόταν με το διάταγμα του δικαστηρίου, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν παρουσιάστηκε και έτσι έχει παραβιάσει τους όρους, που του έθεσε το δικαστήριο με την απόφασή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: