Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Γκρίνιες και καρφώματα στα Καλλιστεία

Λίγες ώρες απομένουν από τα Καλλιστεία για την ανάδειξη για τη νέα Σταρ Ελλάς και στο παρασκήνιο, σπάνε καρδιές, αφού οι διαγωνιζόμενες ζουν με την αγωνία για το  πως θα εμφανιστούν.

Οι βασικοί τίτλοι είναι τρεις και οι διαγωνιζόμενες 23, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και σκληρός.

Οι υποψήφιες Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς ακονίζουν τα νύχια τους, στερεώνουν καλά τα τακούνια τους και η κάθε μία ετοιμάζεται να παραλάβει σε λίγες ώρες το στέμμα από την περσινή Σταρ Ελλάς, Βιβιάνα Καμπανίλε. Οι γκρίνιες βέβαια δεν λείπουν και στα παρασκήνια γίνεται χαμός από τις …αγκωνιές.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά πάντως έχει ξεχωρίσει ήδη τέσσερα κορίτσια, τα οποία ανεξαρτήτως τίτλου θα κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ, όπως λέει.Και μήν ξεχάσετε να ψηφίσετε κάνοντας ΚΛΙΚ στο αριστερό πλαίσιο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: