Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

«Ματάκιας» αστυνομικός

Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο μετά την αποκάλυψη, ότι αστυνομικός είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στις γυναικείες τουαλέτες του αστυνομικού σταθμού, που υπηρετεί στην Λεμεσό.

Κατέγραφε τις γυναίκες συναδέλφους του, όταν αυτές βρίσκονταν στην τουαλέτα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου, τοποθέτησε μια κάμερα - μπρελόκ στο καλάθι για τα χαρτιά.

 Μια νεαρή αστυνομικός φάνηκε ιδιαίτερα παρατηρητική και ανακάλυψε την κρυφή κάμερα. Ενημέρωσε αμέσως τους ανωτέρους της και τους παρέδωσε την κρυφή κάμερα. Ο δράστης - αστυνομικός εντοπίστηκε, ωστόσο η γυναίκες που υπηρετούν στον συγκεκριμένο αστυνομικό σταθμό, έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Σύμφωνα με τον κυπριακό τύπο, ο δράστης αστυνομικός αποκαλύφθηκε ,καθώς όταν ενεργοποίησε την κρυφή κάμερα είχε καταγραφεί το πρόσωπό του.

 Με οδηγίες του αρχηγού, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διεξάγεται πειθαρχική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: