Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αυτοκτονία κρατούμενου μέσα σε τμήμα!


Ένας 32χρονος κρατούμενος, υπήκοος Πολωνίας, αυτοκτόνησε σήμερα Δευτέρα εντός του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης δίπλα από το γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας. Ο άντρας αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα στη τραχηλική χώρα, με κομμάτι γυαλιού από γυάλινο βαζάκι και παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και ιδιώτη διασώστη για παροχή α’ βοηθειών, εξέπνευσε πριν από την άφιξη ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που είχε κληθεί.

Ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί στις 30 Ιουλίου για απόπειρα κλοπής και είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Έκτοτε κρατούνταν με Απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Αθηνών μέχρι να εκδοθεί σε βάρος του παραγγελία φυλάκισης για να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: