Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ρέθυμνο: Στο πένθος από το θάνατο της 16χρονης

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ανήλικη είχε βγει με τους φίλους της το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με τους οποίους βρέθηκαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Τα ξημερώματα η 16χρονη....μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της.

Λίγες ώρες αργότερα η κατάσταση της κοπέλας επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου δυστυχώς κατέληξε την Κυριακή του Πάσχα, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει -σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, ότι ο θάνατος της 16χρονης προήλθε από οξεία δηλητηρίαση, εξαιτίας της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου που ερευνά το περιστατικό, έκανε ελέγχους στο νυχτερινό κέντρο, στο οποίο διασκέδαζε η 16χρονη και οι φίλοι της ενώ ελήφθησαν δείγματα από τα ποτά.

goodnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: