Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Έπιασαν στην Αθήνα μακελάρη των Ζωνιανών...!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα φυγόδικος για την υπόθεση των Ζωνιανών, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης.

Ο 36χρονος συνελήφθη της Παρασκευή στην Αθήνα, με έναν 46χρονο, από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Σχετικά με την υπόθεση των Ζωνιανών ο 36χρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της «απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά Αστυνομικών», και παραβάσεις των νόμων «περί όπλων» και «περί ναρκωτικών».

Από την έρευνα-προανάκριση, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι:

• την 2-4-2011, στο Κερατσίνι, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού, από όπου αφαίρεσαν τα κλειδιά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και της ανωτέρω μοτοσυκλέτας, με τα οποία και διέφυγαν.
• Την 8-4-2011, στη Γλυφάδα, εισήλθαν σε κατάστημα εμπορίας αθλητικών ειδών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από την ταμία χρηματικό ποσό.
• Την 16-1-2002, στο Χολαργό, αφαίρεσαν από ημεδαπό μία τσάντα που περιείχε ένα (1) πιστόλι που κατείχε νόμιμα και βρέθηκε στη κατοχή του 36χρονου κατά την στιγμή της σύλληψής του.
Σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούν δύο Εντάλματα Σύλληψης, των Εισαγγελέων Πρωτοδικών – Εφετών Αθηνών, κατηγορούμενος για «απάτες», καθώς και επτά ερήμην καταδικαστικές αποφάσεις για εισφορές και Ν. «περί επιταγών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: