Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πουλάει πολύ το «Νησί» και στο εξωτερικό!

Πουλάει πολύ το «Νησί» και στο εξωτερικό!
Ποιες άλλες χώρες το "αγόρασαν"; Ανάμεσα στις χώρες που πήραν το «Νησί» είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Κροατία, η Σερβία, η Ουγγαρία, η Ρουμανία, τα Σκόπια και... το Κουβέιτ.

Μάλιστα το MEGA έθεσε ως προϋπόθεση η σειρά να μην μεταδοθεί νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2011 κι αυτό, καθώς αρκετά κανάλια κυρίως από την Τουρκία δεν θα είχαν πρόβλημα να την παίξουν σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί νωρίτερα και από ότι στο MEGA, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν σκηνές και να χαθούν πολύτιμα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» στοιχεία και κανάλια δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, καθώς οι τελικές υπογραφές θα μπουν μετά και το ΟΚ της Βικτώριας Χίσλοπ που με την σειρά της έχει να εγκρίνει τοπικές μεταφράσεις του… βιβλίου της!

Εικάζεται πως μόνο στην Τουρκία η σειρά έφτασε να πωλείται έως και 12 χιλιάδες Ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ το ίδιο ποσό περίπου κατέβαλαν και οι Ρώσοι.
Πηγή:24wro 

Δεν υπάρχουν σχόλια: