Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Φόβος βεντέτας στην Κρήτη για την 16χρονη Στέλλα

Έντονους φόβους για βεντέτα από τους συμμαθητές και τους φίλους της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, οι οποίοι «βράζουν» για τον άδικο χαμό της, εκφράζει η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.

Μιλώντας με τον  διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, Νίκο Κουρμούλη, το star.gr αποκαλύπτει ότι οι αρχές βρίσκονται επί ποδός για να αποτρέψουν ενδεχόμενη βεντέτα από συμμαθητές της 16χρονης.

«Δεν αποκλείουμε αντεκδίκηση για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας και αυτό κυρίως από συμμαθητές και φίλους της 16χρονης. Οι γονείς δε νομίζω να μπουν σε αυτή τη φιλοσοφία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρμούλης τονίζοντας ότι οι αρχές διακριτικά «παρακολουθούν τα σπίτια των δραστών αλλά και ατόμων του φιλικού κύκλου της Στέλλας» για να αποτρέψουν οποιαδήποτε απόπειρα να μετατραπεί ο πόνος και η οργή σε εκδικητική μανία.

«Λύγισαν όταν βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων οι δράστες»

Οι δύο κατηγορούμενοι φίλοι της Στέλλας, ηλικίας 17 και 23 ετών, αρχικά είχαν αποφασίσει να κρατήσουν κρυφή την αλήθεια. Τελικά λύγισαν υπό το βάρος των αποκαλύψεων, αφού τα στοιχεία ήταν εναντίον τους.
ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: