Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αγώνας δρόμου για το Alter

Αγώνας δρόμου για να ανοίξει ο τηλεοπτικός αέρας του Alter αναμένεται να δοθεί από σήμερα με πρωταγωνιστές τα στελέχη του επενδυτικού fund Argo, που συμμετέχουν ενεργά πλέον στην τελευταία πράξη του δράματος του τηλεοπτικού σταθμού.

Η αίτηση υπαγωγής του Alter στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα επιβεβαιώθηκε χθες με ανακοίνωση της εταιρείας Ελεύθερη Τηλεόραση στο Χρηματιστήριο και η εκδίκαση της αίτησης αναμένεται να γίνει στις 15 Ιουνίου.

Οπως σημειώνει η τηλεοπτική εταιρεία: «Η υποβολή των αιτήσεων κατέστη αναγκαία για την διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρείας, την εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων της και την προστασία της έναντι των πιστωτών της. Στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής η εταιρεία εκτιμά ότι θα ευοδωθούν οι προσπάθειες που καταβάλλει για την επίτευξη συμφωνίας».

Οι εργαζόμενοι, στο μεταξύ, που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών, γίνονται αποδέκτες φημών και σεναρίων για τη νέα απόπειρα σωτηρίας του καναλιού. Μέσα στην εβδομάδα στελέχη του Argo fund θα έχουν συνάντηση με τους εκπροσώπους των δημοσιογράφων και των τεχνικών, στις οποίες εκτιμάται πως θα τους εκθέσουν τα στοιχεία του νέου σχεδίου σωτηρίας.

Οι εργαζόμενοι από τη δική τους πλευρά δηλώνουν πως μπορεί αν είναι ανοιχτοί σε κάθε πρόταση επαναλειτουργίας του σταθμού, αλλά με μοναδική προϋπόθεση ότι θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Κατά άλλες πληροφορίες, ο μέτοχος του Alter Γιώργος Κουρής φέρεται να εξασφάλισε εγγυήσεις προκειμένου να πληρώσει στους εργαζομένους δύο από τους τέσσερις μισθούς που χρωστά το κανάλι.
enimerwsi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: