Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γιατί η Αστεριάδη χώρισε από το Νίνη

Η Αρτεμις Αστεριάδη αναφέρθηκε πρόσφατα στις φήμες που ακολουθούσαν τη σχέση της με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, Σωτ. Νίνη, λέγοντας μάλιστα ότι εκείνη αποφάσισε να τη διακόψει γιατί... ξενέρωσε.

  • "Να σου πω την αλήθεια ψιλοβγαίναμε, δήλωσε. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά δεν μας βγήκε κάτι ερωτικό, έμεινε εκεί. Με πείραζαν όταν έλεγαν ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του εξαιτίας μου ή όταν κάποιος έγραψε ότι του τρώω τα λεφτά", τόνισε μεταξύ άλλων η Αρτεμις.
  • Υπογράμμισε δε, ότι εκείνη αποφάσισε να διακόψει τις επαφές με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι αν ήθελε θα τον έκανε... "τούρμπο": "Να δεις που αν το έψηνα εγώ το θέμα, γιατί εγώ ξενέρωσα, θα τον έκανα τούρμπο. Ο ποδοσφαιριστής δίνει περισσότερα γκάζια όταν είναι με μια ωραία γυναίκα σαν εμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: