Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Απίστευτο: Ο Λιάγκας έχασε για πρώτη φορά την πρωτιά!

Τα νούμερα της Παρασκευής ήταν ένα καλό μάθημα για όσους πιστεύουν ότι η κορυφή θεωρείται δεδομένη!

Ο Γιώργος Λιάγκας το ξέρει καλά αυτό, γι' αυτό και δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι: «Στη θέση των Καραμεροχαριτάτων μπορεί να είμαι εγώ του χρόνου»!

Να λοιπόν που την Παρασκευή έχασε - για πρώτη φορά - καθαρά την πρώτη θέση, όπως θα δείτε και στα αναλυτικά νούμερα της AGB. Θα παρατηρήσετε ότι χάνει τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά!

Τα περισσότερα κανάλια της Ελλάδας μετέδωσαν απευθείας σύνδεση όλη την τελετή, ξεκινώντας από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα. Ο Γιώργος Λιάγκας με το "Πρωινό mou" έκανε τα καθιερωμένα του νούμερα, σχολιάζοντας με επιτυχία τα... καπέλα των γυναικών. Και η Ελένη Μενεγάκη μετέδωσε live την τελετή του γάμου με ειδικούς καλεσμένους στο στούντιο της Κάντζας. Μόνο οι "Καραμεροχαριτάτοι" στον ΑΝΤ1 έδειξαν αδιαφορία για το γεγονός της δεκαετίας, σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Και οι τρείς εκπομπές όμως έχασαν, καθώς στην συγκεκριμένη ζώνη άλλος τηλεοπτικός συαθμός ήταν ο κυριάρχος.

Το STAR σάρωσε την Παρασκευή σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα, ξεπερνώντας κάθε αντίπαλο πρόγραμμα. Με απεσταλμένους δημοσιογράφους, live συνδέσεις κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και με ενημερωμένους σχολιαστές συγκέντρωσε τις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Έτσι λοιπόν, η έκτακτη εκπομπή του Star στη ζώνη 10:0 - 13:00 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 33,2%, αφήνοντας αρκετά πίσω το Mega με 22,2%. Ακόμη πιο πίσω η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έφτασε το 13,8% στο γενικό σύνολο, ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 έκανε μόλις 9,6%.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά στα νεανικά κοινά με το Star και εκεί να "οδηγεί την κούρσα" με 35,2% και αρκετά πιο πίσω ο Γιώργος Λιάγκας με 23,4%. Εμφανώς πεσμένα τα νούμερα της Ελένης στα νεανικά με μόλις 13,2%, ενώ τελευταίοι οι Καραμεροχαριτάτοι κάνοντας 8,9%.
markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: