Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο Λούκας Γιώρκας στο Greek Idol

Ο δεύτερος κύκλος του Greek Idol έχει αναδείξει μία από τις δυναμικότερες και πιο ταλαντούχες ομάδες υποψηφίων που έχουν περάσει από talent show στην ελληνική τηλεόραση. Όμως μόνο ένας θα κατακτήσει την κορυφή και, όπως έχει φανεί, τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν είναι ασφαλής. Το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδειχθεί αυστηρό στην κρίση του, και σε κάθε live αξιολογεί τους υποψηφίους από μηδενική βάση.

Στο έκτο live οι κριτές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους. Η Μαρία Θεοδότου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Γιώργος Ξυλούρης, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια ο καθένας, τα οποία έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του Greek Idol. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να ερμηνεύσει ένα ελληνικό και ένα ξένο τραγούδι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: