Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Νομίζετε πως τα έχετε μάθει όλα για τους Middleton;

Μετά το γάμο της χρονιάς στις 29 Απριλίου, η οικογένεια Middleton έχει για τα καλά γίνει το talk of the town του Λονδίνου και όχι μόνο. Και παρόλο που έχουν γραφτεί αμέτρητα άρθρα, σας μαζέψαμε εδώ τέσσερα στοιχεία της οικογένειας αυτής που πια έχει για τα καλά μπλέξει με τους
γαλαζοαίματους.
Ξέρουν πολύ καλά να «παρτάρουν». Οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton, έχουν ιδρύσει μια online εταιρία παροχής όλων των απαραίτητων για τη διοργάνωση πάρτι την «Party Pieces», ενώ ο αδερφός της James έχει ιδρύσει την «The Cake Kit», που παρέχει στους ενδιαφερόμενους ό,τι χρειάζονται για την παρασκευή γλυκών σε άμεση συνεργασία με την εταιρία των γονιών του. Όμως, και η Pippa Middleton ασχολείται με τον ίδιο χώρο, καθώς έχει ιδρύσει την ηλεκτρονική εφημερίδα «Τhe Party Times», που δίνει συμβουλές για τη διοργάνωση πάρτι. Άρα ένα είναι σίγουρο, η Kate η μόνη που δεν ασχολείται επαγγελματικά με πάρτι, όποτε θελήσει να οργανώσει ένα, έχει όλη την ομάδα έτοιμη να τη βοηθήσει.

Μπορεί να είναι νεόπλουτοι, είναι όμως γενναιόδωροι. Αν και δεν ήταν πάντα πλούσιοι μέχρι που ίδρυσαν την εταιρία τους, οι γονείς Middletons, όμως, είναι γενναιόδωροι. Καθώς συνήθως οι γονείς της νύφης πληρώνουν την εκκλησία, οι Middleton παρόλο που το κόστος του γάμου ήταν εξωφρενικά υψηλό θέλησαν και αυτοί να τσοντάρουν. Όλα κι όλα, μόνο τσιγκούνηδες δεν μπορούμε να τους πούμε.

Η μανία της Pippa. H Pippa Middleton (Pip για τους φίλους της και Philippa για τους αγνώστους) είναι από τις πιο σέξι, περιζήτητες Βρετανίδες. Ειδικά μετά την εμφάνιση της στο γάμο, τα tabloids την αγάπησαν, ενώ αμέτρητα ανέκδοτα κυκλοφόρησαν για εκείνη. Το σύνηθες υποκοριστικό της στον τύπο είναι «Wisteria sister», ενώ τη χαρακτηρίζουν πολύ συχνά ως «πολύ διακοσμητική», «τρομερά αρωματική» και με μια «άγρια ικανότητα κοινωνικής αναρρίχησης», εξαιτίας και της σχέσης της με τον Alex Loudon, πλούσιο φίλο του πρίγκιπα William. Αν προσθέσουμε σε αυτά πως φημολογείται πως ήρθαν ιδιαίτερα «κοντά» με τον πρίγκιπα Harry μετά το γάμο, τότε η Αγγλία βρήκε το επόμενο πρωτοσέλιδό της και η Pippa άφθονους stalkers.

O γιος στούρνος. Ο James Middleton είναι ο γιος της οικογένειας, που δεν κατάφερε ποτέ να τελειώσει τις σπουδές του, καθώς παράτησε το πανεπιστήμιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν του ταίριαζε και πως τον ενδιαφέρουν οι επιχειρήσεις. Είναι ο ίδιος, που γυμνές φωτογραφίες του κατέκλυσαν το διαδίκτυο και ο τύπος περιμένει την επόμενη κίνηση του, που θα μπορούσε να προκαλέσει σκάνδαλο στη Γηραιά Αλβιόνα και να ταράξει τους σεμνότυφους γαλαζοαίματους κύκλους.

Eντάξει, δεν είναι και η οικογένεια Addams, όμως, σίγουρα πρέπει πια να προσέχουν πολύ, εάν θέλουν να γλυτώσουν από το μένος των σκανδαλοθηρικών μέσων.

Πηγή: Queen.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: