Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Video: Οι πρόβες Μπουλέ και Ηλιάδη για το Dancing

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται η Νάντια Μπουλέ και η Αγγελική Ηλιάδη για το live του Dancing with the stars την Κυριακή.

Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου των «Τρίφωνο» βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, που ευχήθηκε τα καλύτερα στο ταλαντούχο συγκρότημα.

Μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή ερμηνεύοντας καταπληκτικά ένα ξένο τραγούδι, καθώς είναι γνωστό το ταλέντο της στο πεντάγραμμο.

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και το ποια θα ήταν η αντίδραση της αν το συναντούσε από κοντά, η Νάντια εξήγησε ότι «φυσικά θα χαιρόμουν να τον συναντήσω».

Σχολιάζοντας τα καλά λόγια με τα οποία έχε επανειλημμένως αναφερθει για εκείνην σε συνεντεύξεις του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ξεκαθάρισε ότι «αντίστοιχα και εγώ μόνο καλά πράγματα θα μπορούσα να σας πω για τον Γρηγόρη. Μόνο!»

Αποφεύγοντας να απαντήσει στην ερώτηση για το αν οι δυο τους μιλάνε και έχουν επαφές, το μόνο που αποκάλυψε είναι ότι αυτό το διάστημα είναι μόνη της και στην προσωπική της ζωή επικρατεί «ησυχία. Πολλή ησυχία!».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: