Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι της... ΕΘΕΛ !


Φωτογραφίες έχουν ανεβάσει οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ στο διαδίκτυο όπου κατά την άποψη τους δείχνουν τι έγινε πριν και μετά το επίμαχο βίντεο στο οποίο οι ίδιοι με καλυμμένα πρόσωπα, όπως συνηθίζουν κουκουλοφόροι, φέρονται σε αγαστή συνεργασία με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Διαβάστε τί γράφουν οι πρωταγωνιστές του βίντεο στο προσωπικό τους blog και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….

"Χθες ζήσαμε μια περιπέτεια που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος. Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε). Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου μπορέσαμε να οχυρωθούμε μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και κρατήσαμε το “κάστρο” μας για τρεις ώρες! Καταφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Ας πάμε όμως στην αρχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: