Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Live TV: Επεισόδια και άγριες συγκρούσεις έξω από τη Βουλή

Επεισόδια και άγριες συγκρούσεις έξω από το Κοινοβούλιο. Πεδίο μάχης οι οδοί Αμερικής και Κολοκοτρώνη.

To Mediacopy καλύπτει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε και σήμερα το κέντρο της Αθήνας, με εκτεταμένα επεισόδια να εξακολουθούν να σημειώνονται στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή και τους γύρω δρόμους. Συγκεκριμένα, εστίες έντασης υπάρχουν και στους γύρω δρόμους, στη Μητροπόλεως, την Καραγεώργη Σερβίας και την Πανεπιστημίου.

Ομάδες νεαρών πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ, ενώ η αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, ενώ αρκετοί είναι και οι τραυματισμοί διαδηλωτών και αστυνομικών.

Ομάδα ατόμων, που βρίσκονταν μπροστά από το κιγκλίδωμα, που είχαν τοποθετήσει οι αστυνομικές δυνάμεις στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη, το έσπασαν με αποτέλεσμα να γενικευτεί η ένταση και η αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ κουκουλοφόροι έσπαγαν με λοστούς μάρμαρα από τα πεζοδρόμια και τα πετούσαν προς τους αστυνομικούς. Παρά τα επεισόδια πάντως εκατοντάδες κόσμου, από το κίνημα των «Αγανακτισμένων», παραμένει στην πλατεία Συντάγματος.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο, εκκενώθηκε το ξενοδοχείο King George.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα επεισόδια των κουκουλοφόρων και την αλόγιστη χρήση χημικών: 

Η ανεξέλεγκτη δράση των κουκουλοφόρων και η αλόγιστη χρήση χημικών, υπονομεύουν ανοιχτά τις ειρηνικές κινητοποιήσεις των πολιτών. Η Δημοκρατική Αριστερά είναι σταθερά απέναντι σε κάθε εξτρεμιστική τακτική με τυφλές πράξεις βίας. Αποδοκιμάζει την υπερβολική και επικίνδυνη χρήση δακρυγόνων προς τους διαδηλωτές. Επισημαίνει, επίσης, την «ανεπάρκεια» της ελληνικής αστυνομίας να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα ακραία στοιχεία που κινούνται στις παρυφές των διαδηλώσεων.
LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: