Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

4.000 πυροσβέστες προσλαμβάνει η κυβέρνηση

Στη διαδικασία πλήρωσης 4.000 οργανικών θέσεων πυροσβεστών, πενταετούς υποχρέωσης, με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου, η οποία μπορεί να ανανεώνεται στο Πυροσβεστικό Σώμα, προχωρεί η κυβέρνηση μετά την πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τη σχετική απόφαση, που συνυπογράφουν οι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος και Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ.Ρέππας, και ο γγ της κυβέρνησης Σ. Λύτρας.

Όπως αναφέρει η απόφαση, η πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών θα υλοποιηθεί μετά τη 1/1/2012, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 Ν. 3938/2011, με ισάριθμη μείωση των εγκρίσεων των εποχικών Πυροσβεστών για το έτος 2012.

Σχετικά με τη δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη των ανωτέρω, θα γίνει σχετική πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του Πυροσβεστικού Σώματος, για το έτος 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: