Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ανορεξική και έγκυος η Pipa Middleton(!)

Όχι μόνο ανορεξική αλλά και έγκυος είναι η πολυσυζητημένη αδερφή της νεότερης πριγκίπισσας, Kate Middleton τουλάχιστον σύμφωνα με το Star- και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μιλάω για την tabloid εφημερίδα και όχι το ελληνικό κανάλι.
Και αυτό σημαίνει πολλά. Με απλά ελληνικά αυτό που θέλει να πει η Star είναι ότι με τον όρο ανορεξική και έγκυος, νοείται ότι "δεν είναι έγκυος και/η άρρωστη. Προφανώς άνθρωποι του κύκλου της δούκισσας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι από "γυμνασμένη έγινε κοκκαλιάρα και όλο το σκηνικό είναι απλά τρομακτικό."

Επιστρέφοντας στην πεζή πραγματικότητα τώρα, η Pipa είναι απλά....αδύνατη. Δεν λιμοκτονεί για να είναι σέξι ή έτοιμη να σωριαστεί από εξάντληση και κακή διατροφή. Ούτε διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.Και ο εφιάλτης για την Pipa- πωλήσεις για την Star- συνεχίζεται....


http://mychannel.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: