Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Απολαυστικό video: Η Μέλανι Γκριφιθ και ο πελεκάνος της Μυκόνου!

Melanie Griffith at the APLA benefit, 9/7/90 (...Image via Wikipedia
Είναι μια από τις επιτυχημένες γυναίκες του Hollywood. Το πρόσωπο της φιγουράρει στα περιοδικά όλου του κόσμου και σίγουρα είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν ενθουσιάζεται εύκολα με κάτι.

Η Μέλανι Γκριφιθ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της.

Εκτός από τη φιλοξενία των Ελλήνων, τη θάλασσα και τον ήλιο η διάσημη ηθοποιός του Hollywood ενθουσιάστηκε με τον πιο διάσημο «κάτοικο» του Κυκλαδίτικου νησιού… τον πελεκάνο! Τι έπαθε μόλις τον είδε δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Σαν μικρό παιδί έβγαλε το κινητό της και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον πελεκάνο για να τον φωτογραφήσει και να τον τραβήξει σε video.

Και εκείνος λες και το ήξερε ότι θα τον δουν μερικές ημέρες αργότερα οι διάσημοι ηθοποιοί και όχι μόνο του κόσμου.

Άπλωνε τα φτερά του και έπαιρνε πόζες που έκαναν την Γκρίφιθ να ψάχνει να βρει το σημείο για την καλύτερη λήψη του …. πελεκάνου! Δείτε το video:
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: