Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σίσσυ Χρηστίδου: Υποψήφια για το πρωινό του ΑΝΤ1!

Μια νέα εξέλιξη έρχεται να φέρει πάλι το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου στην επικαιρότητα: Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το άδοξο τέλος των διαπραγματεύσεων με το Star, είναι τώρα υποψήφια για μία θέση στο καθημερινό πρωινό του ΑΝΤ1.

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη πρόταση,  οι υπεύθυνοι του σταθμού πιστεύουν ότι η Σίσσυ θα μπορούσε να πλαισιώσει τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος θα παίρνει κάθε πρωί τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Alpha (αξίζει να σημειωθεί ότι υπεύθυνη παραγωγής του "Μες στην Καλή Χαρά" είναι η αδερφή του Γιάννη Λάτσιου, Αγλαîα).

Οι φήμες λένε ότι οι Γερμανοί δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τη διαρροή των συναντήσεων της Σίσσυς με τον Σταμάτη Μαλέλη για το μεσημεριανό του Star και πως η ίδια τώρα περιμένει τις αποφάσεις που θα παρθούν στην Κάντζα, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην συνεχιστεί καν το πρωινό του Σαββατοκύριακου λόγω των μεγάλων περικοπών που πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας σεζόν- ακόμα όμως και αν συνεχιστεί η εκπομπή η συμμετοχή της δεν είναι δεδομένο.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: