Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Πτώχευσαν τα Ατλάντικ - Φέσια 220 εκατ. ευρώ σε εργαζόμενους, προμηθευτές και τράπεζες

Με την υπ΄αριθμό 802/02.08.2011 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αλυσίδα supermarket Ατλάντικ κηρύσσεται σε κατάσταση πτώχευσης.

Αυτο σημαίνει πως οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στα 25 καταστήματα της εταιρείας αλλά και οι υπόλοιποι που έχουν απολυθεί δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις. Επίσης, πάνω από 2.000 προμηθευτές που είχαν συναλλαγές με την εταιρεία αλλά και τράπεζες χάνουν τα λεφτά τους. Το ποσό των οφειλών υπολογίζεται σε 220 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία απέτυχε να ενταχθεί στο άρθρο 99 αφου μόλις το 6,7% συμφώνησε με τη συγκεκριμένη πρόταση για αυτό και τον Ιούνιο εκδικάστηκε η αίτηση πτώχευσης.

Η Ατλάντικ προ διετίας συμπεριλαμβάνονταν στις πέντε μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ της χώρας με 3.700 εργαζόμενους. Το 2009 έκλεισε με τζίρο 573 εκατ. ευρώ και διέθετε 151 καταστήματα Ατλάντικ συν 21 cash & Carry και 545 καταστήματα Franchise ΑΡΙΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: