Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ψάχνουν 80.000 ευρώ στον πρώην δήμο Νεάπολης στη Κρήτη.

Έλεγχος στον πρώην δήμο Νεάπολης στην Κρήτη

Με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών και τον διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών συναντήθηκαν οι αρμόδιοι οικονομικοί επιθεωρητές στο πλαίσιο του διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου στον πρώην δήμο Νεάπολης στη Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία πρώτη συζήτηση για το πρόβλημα που υπάρχει με το έλλειμμα περίπου 800.000 ευρώ που είχε παρουσιαστεί και συμφωνήθηκε να δοθεί κάθε βοήθεια ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Στη συνέχεια οι ελεγκτές έλεγξαν το ταμείο του δήμου Αγίου Νικολάου και των νομικών προσώπων, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τάξη και συμφωνία του ταμείου με το λογιστήριο.
Στη συνέχεια οι ελεγκτές μετέβησαν στην έδρα του πρώην δήμου Νεάπολης, όπου ομάδα υπαλλήλων που έχει οριστεί από τον δήμαρχο για τη βοήθεια στη διενέργεια του ελέγχου, συνεργάστηκε μαζί τους ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος.
Πηγή: http://bit.ly/nuTdZq

Δεν υπάρχουν σχόλια: