Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΣΤΙΚΟΥΔΗ: «Θέλω τον άντρα υπομονετικό για να με αντέχει»

Το "σώμα" όπως την αποκαλούν κόβει την ανάσα σε κάθε της εμφάνιση. Η Κατερίνα Στικούδη είναι ίσως μία από τις πιο σέξι παρουσίες. Μετά από το modeling και την παρουσίαση το τελευταίο διάστημα δοκιμάζει την τύχη της και στο τραγούδι.
Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glow η σέξι Κατερίνα μιλάει για τους άντρες αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. "Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης (...) Υπάρχουν σωστοί άντρες αρκεί να τους αφήνουμε να εκδηλώνονται. Ο τύπος (του άντρα) που μου αρέσει είναι ο δυναμικός, ο εργατικός και σίγουρα ο υπομονετικός για να μπορεί να με αντέχει".

Η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η εμπειρία της στην παρουσίαση των καλλιστείων των Playmate της άρεσε και δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση που θα περιελάμβανε παρουσίαση κάποιου σόου.

Όσο για το πως έζησε την εμπειρία της στην τηλεόραση, η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: "Βίωσα από κοντά πως είναι να δουλεύεις για μια εκπομπή, το άγχος, την ανασφάλεια για την AGB, την ευθύνη των ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες. Τελικά δεν είναι τόσο εύκολο".
Πηγή: http://bit.ly/iV9eoc
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: