Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξημερώματα έφτασε στην Αθήνα ο Ορμπάιθ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με πτήση από την Ισπανία μέσω Βρυξελλών. Δανεικός στην Σταντάς Λιέγης ο Νέμεθ.

Ο Ορμπάιθ έκανε την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, περίπου στις 00.30, εκεί που βρήκε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον περιμένουν. Στη συνέχεια, αυτοί τον μετάφεραν στο ξενοδοχείο του. Ο Ισπανός δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους απλώς τους απέφυγε με ένα χαμόγελο.

Η συμφωνία των πρωταθλητών για την απόκτηση του Βάσκου μέσου είχε ανακοινωθεί το απόγευμα της Τρίτης και ο Ορμπάιθ ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει με τους «ερυθεόλευκους», αντικαθιστώντας, έτσι, τον Ουρτάδο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του (κατά πάσα πιθανότητα) στη Γρανάδα.

Αν ο Βάσκος περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα παρουσιαστεί σ τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σταντάρ Λιέγης, όπου τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού ο Ολυμπιακός, για τον επόμενο ένα χρόνο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: