Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δέκα σέξι μοντέλα στον ιστό αδίστακτων μαστροπών

Ο εφιάλτης ήρθε από το Διαδίκτυο για δέκα διάσημα τοπ μόντελ. Αδίστακτο κύκλωμα δημιουργεί ψεύτικα προφίλ των πανέμορφων γυναικών στο Διαδίκτυο και βάζει ροζ αγγελίες με τις σέξι φωτογραφίες τους, ψαρεύοντας πελάτες με παχυλά πορτοφόλια που θέλουν να περάσουν μια νύχτα με διάσημα τοπ μόντελ.

Μετά την περίπτωση της Αφροδίτης Μπάρμπα, του γνωστού μοντέλου που έπεσε θύμα επιτήδειων και είδε τα προσωπικά της στοιχεία να φιγουράρουν σε ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο, η «Espresso» αποκαλύπτει άλλες δέκα περιπτώσεις πανέμορφων γυναικών από τον χώρο της τηλεόρασης και της μόδας οι οποίες έζησαν τον εφιάλτη των ροζ αγγελιών από την άγρια συμμορία των μαστροπών του Internet.

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών, δέκα πανέμορφα τοπ μόντελ πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλουν το γεγονός όταν τα τηλέφωνά τους... πήραν φωτιά από αγνώστους που είχαν δει στο Διαδίκτυο τα στοιχεία των ανυποψίαστων μοντέλων να φιγουράρουν κάτω από σέξι φωτογραφίες και ροζ αγγελίες.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από αυτές τις περιπτώσεις να κρύβεται ένα αδίστακτο κύκλωμα το οποίο με έντεχνο τρόπο εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητα των καυτών μοντέλων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει σημαντικά χρηματικά ποσά από ερωτικά ραντεβού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τελευταία θύματα του κυκλώματος είναι δύο πασίγνωστα μοντέλα που έχουν διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Εντρομες οι δύο καλλίγραμμες και πανύψηλες κοπέλες, που για ευνόητους λόγους θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, διαπίστωσαν πως τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχονταν από αγνώστους δεν ήταν καθόλου τυχαία και κυρίως δεν προέρχονταν από θαυμαστές τους που βρήκαν κατά τύχη τα προσωπικά τους στοιχεία.

Οι δύο πανέμορφες κοπέλες είδαν φωτογραφίες τους από σέξι φωτογραφήσεις που είχαν κάνει κατά καιρούς για δημοφιλή αντρικά περιοδικά να φιγουράρουν σε γνωστή ιστοσελίδα με «κουνελάκια» που κλείνει διεθνή ερωτικά ραντεβού. Μάλιστα, οι προκλητικές φωτογραφίες συνοδεύονταν από σχόλια και υποσχέσεις για καυτές νύχτες σε όσους διαθέτουν «βαριά» πορτοφόλια και είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, μπήκαν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και βρήκαν τις αγγελίες και τα τηλέφωνα. Αστυνομικός πήρε τηλέφωνο, εμφανίστηκε ως επιχειρηματίας που ήθελε να περάσει μια καυτή βραδιά συντροφιά με διάσημο μοντέλο και έκλεισε το ροζ ραντεβού. Στο δωμάτιο, όμως, του ξενοδοχείου όπου είχε συμφωνηθεί η καυτή συνάντηση δεν εμφανίστηκε κανένα γνωστό μοντέλο, ίσως γιατί οι εγκέφαλοι του κυκλώματος αντιλήφθηκαν την παγίδα που τους είχε στήσει η αστυνομία.

Ωστόσο, οι έμπειροι αστυνομικοί από πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν διαπίστωσαν πως οι απατεώνες πράγματι έκλειναν ερωτικά ραντεβού χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο γνωστών καλλίγραμμων μοντέλων. Τους πελάτες όμως δεν συναντούσαν τα διάσημα μοντέλα, αλλά άλλες καλλίγραμμες κοπέλες που είχαν πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος των μαστροπών. Εκείνοι, όμως, πλήρωναν το ανάλογο ποσό που είχαν συμφωνήσει, το οποίο ανερχόταν σε μερικές εκατοντάδες ευρώ, ακολουθώντας προφανώς τη γνωστή παροιμία «...στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι»!


Οι έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Μετά την καταγγελία των δύο τοπ μόντελ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στο μπλοκάρισμα των σελίδων με τα στοιχεία των δύο διάσημων γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», συνολικά δέκα πανέμορφες νεαρές κοπέλες που κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ και έχουν κερδίσει τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς έχουν δει τις φωτογραφίες τους να φιγουράρουν σε ροζ σελίδες του Διαδικτύου, και μάλιστα να συνοδεύονται από τα προσωπικά τους στοιχεία και τους αριθμούς των σταθερών αλλά και κινητών τους τηλεφώνων.

«Οι κυρίες ήταν πραγματικά συγκλονισμένες και κυρίως τρομοκρατημένες από το γεγονός ότι κάποιοι κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο ψεύτικο προφίλ τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ροζ αγγελίες σε ύποπτες ιστοσελίδες, με τις φωτογραφίες αλλά και τα προσωπικά τους στοιχεία» λέει στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με γνώση των ερευνών για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφίες κατά αγνώστων, οι οποίες διαβιβάστηκαν στις εισαγγελικές αρχές, ώστε όταν οι έρευνες αποδώσουν καρπούς, να προσωποποιηθούν οι κατηγορίες.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: