Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011

ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτοκίνητο ανέβηκε σε βεράντα!

Αφού πρώτα προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένο όχημα στη Λ. Μακαρίου.Μια δυσάρεστη επίσκεψη δέχτηκαν κάτοικοι... καινούριας πολυκατοικίας στη Λ. Μακαρίου, κοντά στην Ιχθυόσκαλα. Γυναίκα οδηγός, Βουλγαρικής καταγωγής, καρφώθηκε σε βεράντα του πρώτου ορόφου, αφού πρώτα προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα!

Η οδηγός κινούταν προς τις Ροδιές, όταν έχασε τον έλεγχο από το αυτοκίνητό της. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, κατέστρεψε το πίσω μέρος του σταθμευμένου αυτοκινήτου και ανέβηκε στην βεράντα (φωτό), λυγίζοντας τα κάγκελα. Σίγουρα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να ανέβει το ψηλό πεζοδρόμιο και να καρφωθεί στη βεράντα της πολυκατοικίας.

Από το θόρυβο της σύγκρουσης πετάχτηκαν έξω οι κάτοικοι της πολυκατοικίας να δουν τι συμβαίνει. Η οδηγός, που δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, έλεγε συνεχώς: «Είχε νερά ο δρόμος και γλίστρησε το αυτοκίνητο. Μετά τα έχασα και δεν ξέρω τι έκανα. Φαίνεται ότι πάτησα γκάζι αντί για φρένο και σκαρφάλωσα στο πεζοδρόμιο».

Η οδηγός, τα θύματα και όλοι οι περαστικοί έκαναν το σταυρό τους που δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Αν εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας δικυκλιστής ή ένας πεζός, θα είχαμε κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: