Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ε. Ζουγανέλη: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ

Δεν είναι πολύ ομιλητική και δηλώνει αρκετά ντροπαλή. Ο λόγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη που με αφορμή τη μεγάλη της συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 7 Σεπτεμβρίου, δίνει μια συνέντευξη στο περιοδικό DownTown με στόχο να… την καταλάβουμε λίγο καλύτερα.

«Δεν μ ου αρέσει να μιλάω πολύ», λέει η Ελεονώρα όταν ρωτάται αν είναι ντροπαλή και ξεκαθαρίζει: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου, μιλώντας λίγο. Το βρίσκω πολύ άκυρο να μιλάς δίχως να έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο. Άλλωστε, έχω επιλέξει μια δουλειά που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζω πολλές πτυχές του εαυτού μου. Το να τις υπερτονίζω θα σήμαινε πως μάλλον δεν κάνω καλά τη δουλειά μου».

Η Ελεονώρα, αποκαλύπτει ότι από πάντα γνώριζε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και προσθέτει ότι σπούδασε υποκριτική μόνο και μόνο για να εξελιχθεί ως τραγουδίστρια. Όσο για τους διάφορους που παίρνουν έναν μικρόφωνο και ανεβαίνουν στις πίστες λέει:

«Ένας άνθρωπος που κάνει τη δική μου δουλειά πρέπει να είναι ευρύτερα καταρτισμένος. Το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο που όποιος γουστάρει παίρνει ένα μικρόφωνο και τραγουδάει είναι μια παρανόηση. Για να κάνεις κάποια πράγματα πρέπει να δουλέψεις. Κι αν αυτό που επιθυμείς είναι να εκφράζεσαι και να επικοινωνείς με τους ανθρώπους τότε οφείλεις να αναπτύξεις όλα τα μέσα και τους τρόπους που έχεις».

Η νεαρή τραγουδίστρια όμως, παρότι ντροπαλή και λιγομίλητη δε διστάζει να εξομολογηθεί άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Ας πούμε για παράδειγμα ότι στα εφηβικά της χρόνια υπήρξε αρκετά ατίθαση. Μάλιστα είχε καταφέρει να λαχταρίσει και τους γονείς της, τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ισιδώρα Σιδέρη.

«Οι γονείς μου ανησυχούσαν πολύ γιατί οδηγούσα μηχανάκι από πολύ μικρή χωρίς δίπλωμα. Ήμουν λίγο αλητάκι», λέει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα, ενώ παραδέχεται ότι με τους γονείς της έχει άριστη σχέση και θαυμάζει την αγάπη τους.

Άραγε η ίδια είναι ερωτευμένη
«Είμαι πολύ καλά στη σχέση μου τώρα. Ζω τον κανονικό έρωτα»,απαντά και προσθέτει ότι με αρκετούς ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις.

«Δεν πιστεύω στο “θάψιμο” των σχέσεων. Δεν μπορώ να βγάλω εντελώς από τη ζωή μου έναν άνθρωπο που είχα αγαπήσει κάποτε και ήμασταν μαζί».

Τέλος εξομολογείται ότι αυτό που την έκανε να χάσει τα περιττά της κιλά ήταν η ανακάλυψη ότι δεν έχει μεγαλύτερο δώρο από τη ζωή.

«Γύρω στα 19 μου άρχισα να βαριέμαι τη ζωή μου. Εκεί περνούσα δύσκολα. Άρχισε να μην έχει νόημα για μένα η κάθε μέρα. Τότε είπα “όπα, αν είναι έτσι η ζωή, δεν τη θέλω”. Κατάλαβα τελικά ότι τη θέλω και ότι απλά εγώ είχα δει με λάθος μάτι το δώρο που μου δόθηκε και τότε είπα “τέλος, συνεχίζεις αλλιώς”».
.mychannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: